|

Driftsättningstjänster

Förenkla driftsättningen och se till att slutanvändarna kan arbeta utan driftsavbrott

Ökande komplexitet i organisationer och teknik har gjort det svårare att driftsätta ny teknik utan att störa slutanvändarnas produktivitet. Oavsett om det handlar om att lägga till ny utrustning i datacentret eller bara migrera slutanvändarna till nya bärbara datorer kan du räkna med att Dell genomför uppgiften snabbt och korrekt redan första gången. Vi driftsätter inte bara ny utrustning utan åtar oss även att forsla bort och kassera gammal datorutrustning, så att du kan fokusera på att stödja dina slutanvändare.
Kontakta oss

Tjänster

 1. ProDeploy Client Suite

  ProDeploy Client Suite

  Gå över från arbetskrävande implementering till snabb och smidig driftsättning som möjliggörs av planering i förväg och automatisering av konfigurationsuppgifter på fabriken.

 2. ProDeploy Client Plus

  ProDeploy Plus för klientsystem

  Lämna ifrån dig de tråkiga uppgifterna, inte kontrollen. Använd TechDirect för att hantera alla uppgifter som krävs för att hålla igång dina nya datorer, från fabriken till dina anställdas skrivbord.

 3. pro support-klient

  ProDeploy för klientsystem

  Du kan lita på att Dell EMC:s experter och partners tar hand om allt från projektledning till planering, konfiguration och integrering.

 4. Basic Deployment

  Basic Deployment för klientsystem

  Systemen är färdiga att installeras när de kommer från fabriken. Snabba på datordriftsättning genom att minska konfigurationsuppgifterna som annars utförs på plats.

 5. Imagehantering

  Imagehantering

  Få din image installerad på dina datorer redan före leverans. Vi kan till och med integrera den här tjänsten med Microsoft SCCM.

 6. ImageAssist

  ImageAssist

  Skapa, driftsätt och uppdatera plattformsöverskridande image-filer snabbare och smidigare än någonsin.

 7. Connected Configuration

  Dells Connected Configuration-tjänster

  Med Dells tjänst Connected Configuration kan du ta kontrollen och göra det enklare att konfigurera nya datorer med systemhanteringsprogramvara.

 8. Inventariemärkning och rapportering

  Inventariemärkning och rapportering

  Vill du ha kontroll över din datorutrustning och effektivt kunna hantera dess status? Med våra tjänster för inventariemärkning och rapportering blir det enklare och mer prisvärt att identifiera, spåra, skydda och återställa dina datorer.

 9. Systemkonfiguration

  Systemkonfiguration

  Vi kan installera maskinvarukomponenter och programvara redan under tillverkningen så att du får förkonfigurerade och körklara system levererade.

 10. Kundinstallation

  Kundinstallation

  Få hjälp av Dell EMC:s tekniker på plats med att installera nya stationära eller bärbara datorer, avinstallera föråldrade system eller överföra viktig data på ett säkert sätt.

 11. Hanterad driftsättning

  Hanterad driftsättning

  En och samma kontaktperson planerar och styr alla driftsättningsåtgärder, så dina nya datorer skickas direkt från fabriken till slutanvändarna – online och redo att användas.

 12. Optimerad driftsättning

  Optimerad driftsättning

  Genom sina konsulttjänster genomför Dell en helt automatiserad hanterad driftsättning som utformats för att minska kostnaderna, spara tid, begränsa riskerna och minimera avbrott som påverkar slutanvändarnas produktivitet.

Resurser

 1. Dell ProSupport-tjänster

  TechDirect

  Utbilda personal och ge support åt system med denna självbetjäningsportal som utformats för att hjälpa IT-team arbeta effektivare

 2. Broschyr för ProDeploy Client Suite

  Broschyr för ProDeploy Client Suite (på engelska)

  2017-09-12

  Dell ProDeploy Client Suite hjälper dig att driftsätta datorer snabbare, med mindre ansträngning och bättre kontroll. Du kommer att styra varje detalj av din driftsättning via Dells TechDirect-portal med en oöverträffad kontroll, automatisering och enkelhet.

 3. Informationsdokument från IDC: Spara tid och pengar genom att använda driftsättningstjänster för klienter

  Informationsdokument från IDC: Spara tid och pengar genom att använda driftsättningstjänster för klienter (på engelska)

  2016-08-29

  IDC:s undersökningsdata från 550 företag visar att över 50 % av verksamheterna använder någon typ av driftsättningstjänst när de skaffar nya datorer, om än av olika anledningar. ”Mer kostnadseffektivt” var och är den främsta anledningen.

 4. Rapport från Principled Technologies: Uppgradera datorer snabbare med Dell ProDeploy Plus

  Rapport från Principled Technologies: Uppgradera datorer snabbare med Dell ProDeploy Plus (på engelska)

  2016-08-29

  För en komplicerad uppgift som att driftsätta flera system är det många gånger varken enkelt eller effektivt att göra allt själv. Vi använde Dell ProDeploy Plus för att uppgradera en blandning av 10 bärbara och stationära datorer och jämförde upplevelsen med att en intern administratör sköter övergången.

Tjänster

 1. ProDeploy Enterprise Suite

  ProDeploy Enterprise Suite

  Från planering av maskinvaruinstallationer till konfiguration, Dell ProDeploy Enterprise Suite hjälper dig att få ut mer av din teknik från dag ett.

 2. Nätverksimplementering

  Nätverksintegrering

  Du kan lita på att Dells experter installerar dina switchar och routrar på rätt sätt redan från början – och att de optimerar ditt nätverk så att du får maximal avkastning på din datacenterinvestering.

 3. Serverintegrering

  Serverimplementering

  Få dina servrar installerade utan dröjsmål med hjälp av Dells specialister och minimera driftavbrotten och störningarna. Vi kan förkorta tiden från inköpsorder till produktion med hjälp av beprövad praxis för datacenterplanering, konfiguration och implementering.

 4. ProDeploy Flex för datacenter

  ProDeploy Flex för datacenter

  ProDeploy Flex för datacenter, en flexibel servicemodell som låter dig anpassa och implementera ny teknik på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.

 5. Rackintegrering

  Rackintegrering

  Låt Dell rackmontera och dra kablarna till dina server- och lagringsprodukter så att utrustningen levereras färdig för installation.

 6. Inventariemärkning och rapportering

  Inventariemärkning och rapportering

  Vill du ha kontroll över din datorutrustning och effektivt kunna hantera dess status? Med våra tjänster för inventariemärkning och rapportering blir det enklare och mer prisvärt att identifiera, spåra, skydda och återställa dina datorer.

 7. Kompetens inom driftsättningstjänster

  Services Competency for Deployment

  Genom att skaffa sig kompetens inom driftsättningstjänster blir partners behöriga att driftsätta Dells maskinvara. Det ger dessutom större expertis, precision och effektivitet.

 8. Lagringsimplementering

  Lagringsintegrering

  Undvik krånglet och komplexiteten med att installera nya lagringssystem. Dells tekniker ser till att dina lagringsprodukter blir korrekt installerade redan från början och hjälper dig att maximera prestandan och skalbarheten.

 9. ProDeploy för företag

  ProDeploy för företag

  Med Dells ProDeploy Enterprise Suite får du ut mer av din teknik från första dagen. Låt Dells experter ta hand om allt ifrån planering och grundläggande maskinvaruinstallationer till konfigurering och komplexa integreringar.

 10. ProDeploy Plus för företag

  ProDeploy Plus för företag

  Dell ProDeploy Plus, den mest kompletta driftsättningslösningen på dagens marknad, omfattar installation, konfiguration och integreringstjänster.

Resurser

 1. Klicka här om du vill läsa PDF-filen

  Informationsblad om lagringsimplementering (På engelska)

  Vi kan hjälpa dig att få dina nya lagringsprodukter driftklara så fort som möjligt. Dells certifierade tekniker använder väl etablerade metoder för att minimera etableringstiden.

 2. Klicka här om du vill läsa PDF-filen

  Informationsblad om Dells rackintegrering (På engelska)

  Se hur Dells rackintegreringstjänster kan minska eller eliminera utmaningarna med implementering när vi konstruerar och installerar din lagrings-, server- eller nätverkslösning från Dell.

Tjänster

 1. Återförsäljning och återvinning av IT-utrustning

  Återförsäljning och återvinning av IT-utrustning

  Dell kan hjälpa dig att omsätta, sälja vidare, återvinna eller återlämna överflödig datorutrustning och leasad utrustning på ett säkert och miljövänligt sätt i enlighet med lokala föreskrifter.

Resurser

 1. Informationsblad om återförsäljning och återvinning av inventarier (på engelska)

  Informationsblad om återförsäljning och återvinning av inventarier (på engelska)

  Läs om hur du kan skydda dina data, återvinna ansvarsfullt, få ut restvärden och kassera tillgångar från flera olika leverantörer.

 2. Klicka här om du vill läsa PDF-filen

  Informationsblad om återförsäljning och återvinning av inventarier (På engelska)

  Läs om hur du kan skydda dina data, återvinna ansvarsfullt, få ut restvärden och kassera tillgångar från flera olika leverantörer.

 3. Klicka här om du vill läsa PDF-filen

  Donera begagnad datorutrustning samtidigt som du skyddar dina data (På engelska)

  I det här dokumentet finns detaljerad information om hur du donerar begagnad datorutrustning säkert via Dells donationstjänst.

Tjänster

 1. Logistiktjänster

  Logistiktjänster

  Få den flexibilitet och kontroll du behöver för att möjliggöra smidig driftsättning bortom lastkajen.