|

Imagehantering

Påskynda driftsättningen av system med :s statiska och dynamiska imagehantering

Eliminera behovet av att installera imagefiler på nya system vid skrivbordet eller på en installationsplats. Med den här processen för beställning och imagehantering finns det inget krav på minsta antal enheter och vi kan läsa in din image på bara några dagar. Vi läser helt enkelt in din statiska image exakt så som du tillhandahåller den. Dina nya system förses alltså med en image medan de byggs på fabriken.

Du sparar tid genom att få datorer och surfplattor som är färdigutrustade med en komplett image och redo att installeras och integreras i din miljö, vilket minimerar störningarna i den dagliga verksamheten.

Med dynamisk imagehantering har du alltid en image som kan användas över flera plattformar och som kan börja användas på nolltid.

Du behöver inte underhålla flera olika imagekonfigurationer med ett oändligt antal drivrutinsuppdateringar. Med ImageAssist kan du skapa och underhålla en image för flera plattformar som fungerar i alla dina nya och äldre Dell Precision-, Latitude- och OptiPlex-system. Dessutom valideras din image av ImageAssist och är redo att läsas in i nya system. Du kan enkelt föra över din image till vår fabrik via TechDirect. När din image väl finns på fabriken kan vi tillämpa de senaste drivrutinerna i takt med att de finns tillgängliga.

Anpassad imagehantering

Om du har särskilda behov som inte kan tillgodoses av våra tjänster för statisk och dynamisk imagehantering är det bara att fråga om mer. Vi kan förse dig med flexibla lösningar för systemhanteringsprogram som Dell KACE, Microsoft SCCM och MDT. Vi kan även göra en utvärdering av dina imagehanteringsmetoder och till och med skapa imagekonfigurationer från grunden.

Kontakta oss