|

Finansiering och leasing

Använd finansiering som ett extra IT-hanteringsverktyg.

IT har vuxit till något mycket mer än bara en supportfunktion. Man vill att IT-avdelningen ska bidra till företagets konkurrenskraft, generera vinst eller åtminstone bidra till besparingar genom ökad effektivit. Med finansieringslösningar från Dell Financial Services kan du få ut mer av IT-budgeten. Du kan anskaffa utrustning när du behöver den, snarare än när det finns budget, så att du kan planera för uppgraderingar, hantera den totala IT kostnaden och säkerställa att du kan leverera avtalade servicenivåer.

Här får du veta mer om hur finansiering kan gynna dig under den tekniska utrustningens livslängd - den kan fungera som ett verktyg för att hantera IT effektivare.
Kontakta en Dell-expert

Tjänster

 1. Operationell hyra

  Operationell hyra

  Håll dig inom budgeten och skaffa den mest effektiva tekniken för dina behov. Nästan 50 procent av tillfrågade företag uppger att de har för avsikt att hyra mer i år än de gjorde året innan – här får du veta varför.

 2. Finansiell hyra

  Finansiell hyra

  Finansiell hyra är ett bra sätt att hantera kassaflödet eftersom du betalar rimliga, budgeterade delbetalningar. Vid hyresperiodens slut köper du loss utrustningen för ett nominellt belopp.

 3. Lån

  Lån

  Ett komplement till båda hyrestyperna – i synnerhet för programvara och tjänster

 4. Alternativ vid slutet av hyresperioden

  Alternativ vid slutet av hyresperioden

  Den lägsta totala ägandekostnaden uppnår du genom att fatta beslut vid slutet av hyresperioden utifrån dina tekniska behov, budget och utrustningens driftskapacitet. En av resurserna vid hyresperiodens slut är returhantering.

 5. Dell PremierConnect

  Dell PremierConnect (På svenska)

  Dell PremierConnect

Resurser

 1. Hantera förnyelse av IT-infrastrukturen

  Hantera förnyelse av IT-infrastrukturen (på engelska)

  Ta reda på varför så många IT- tekniker byter strategi från ”Köp en gång/reparera för alltid” till ”Köp/Använd/Förnya” för att minska IT-avdelningens interna driftskostnader och möjliggöra effektiviseringar och innovationer.

 2. Leasing och finansiering av datorer

  IT Leasing and Financing: Strategic, Operational and Financial Facts to Consider (på engelska)

  IDC beskriver hur en hyresstrategi kan förbättra utrustningens livscykel och erbjuder sätt att minimera tillgångarna och därmed förbättra avkastningen.

 3. Åsikter, strategier och krav från IT-köparna

  Åsikter, strategier och krav från IT-köparna (på engelska)

  IDC genomförde sin fjärde undersökning om IT-leasing och finansiering i mars 2012. Undersökningen gjordes i en tid då världsekonomins recession åter började vända uppåt och utsikterna för IT-investeringar fortsätter uppåt.

 4. Överblick finansiering

  Överblick finansiering

  En kortfattad guide med kännetecken & fördelar av finansiering och de viktigaste tjänsterna från DFS.

Master Lease Agreement

Ett ramavtal (MLA, Master Lease Agreement) är ett bekvämt sätt att koordinera och hantera många ordrar. Om du till exempel beställer oregelbundet kan vi använda ett MLA-avtal för att kombinera flera ordrar i ett hyresavtal. Det är en flexibel metod som gör att du kan hantera olika typer av utrustning och där förhandling sker en gång, i förväg.

Läs mer detaljer om Master Lease Agreement

Internationella Finansieringslösningar

Dell Financial Services erbjuder internationella finansieringslösningar i Europa, Nordamerika och i över 50 länder runtom i världen. Vi arbetar direkt med vårt eget finansbolag, eller med hjälp av ett nätverk av internationella leasegivare för att utöka vår räckvidd.

Detta ger potentiella fördelar för våra internationella kunder:

 • Arbeta i partnerskap och utveckla en internationell finansieringsstrategi
 • Konsekventa avtalsvillkor, kompatibla med lokala lagar och seder
 • Samordnad service för ditt konto via lokala kontakter.


Vi expanderar kontinuerligt internationellt, och bildar partnerskap med leasegivare för att utöka vår globala service.

Se en fullständig lista över länder (På engelska)

Kreditprövning

Klicka här för att se vår kreditprövning / Data Protection Meddelande om dataskydd. Detta meddelande förklarar vad Dell Bank International d.a.c. kommer att göra med din information när du ansöker om finansiering.

Administrativa avgifter

Många kunder har aldrig några speciella önskemål, till exempel att omstrukturera ett hyresavtal. Så för att hålla kostnaderna nere för så många kunder som möjligt, debiterar vi avgifter när vissa tjänster utförs.

Se listan över aktuella avgifter

Kontakta DFS

Dell Bank International d.a.c. bedriver sin verksamhet under namnet Dell Financial Services under översyn av Irlands centralbank. Registrerat i Irland med registreringsnumret 502362. Postadress: Innovation House, Cherrywood Science & Technology Park, Cherrywood, Dublin 18, Irland.

Om du inte känner till någon på DFS att kontakta lokalt, kan du tala med din Dell-säljkontakt eller skicka ett e-postmeddelande till: DFSOriginations_Nordics@dell.com

Adressen till närmaste kontor är:

Dell Bank International d.a.c.
c/o Dell AB
Frösundaleden 2B
169 26 Solna
Sverige

Dataskyddsförklaring Island

Detta meddelande(på engelska) förklarar vad Dell Bank International d.a.c. kommer att göra med din information när du ansöker om finansiering hos oss.

Finansiering och leasing Läs mer om våra special erbjudanden