|

Lagringsintegrering

Frigör din IT-personal

Det kan vara kostsamt och överväldigande att installera och provisionera nya lagringsenheter. Och om det inte görs på rätt sätt kan det innebära dramatiska avbrott i den dagliga driften. Integreringen kan också vara komplex, särskilt om du implementerar ett lagringsnätverk (SAN) eller virtualiserad lagring eller arbetar i ett konvergerat nätverk.

Med Dells tjänster för lagringsintegrering får du support från tekniker som varit med om otaliga lagringsintegreringar – tillsammans med den erfarenhet och de kunskaper som krävs för att effektivisera varje steg i processen, från utformning och projektplanering till installation och provisionering. Om du samarbetar med vårt team kan du tryggt lita på att dina enheter konfigureras för full skalbarhet, prestanda och tillförlitlighet direkt från början.

Välj från ett brett utbud av tjänster för lagringsintegrering som passar för de flesta företagsbehov, eller anpassade tjänster för mycket komplexa eller ovanliga driftsättningar av lagringslösningar:
  • Projekthantering: Dells experter övervakar driftsättningsprojektet i varje stadium av integreringen.
  • Planering: Vi analyserar vilka krav som din miljö och de program som ska köras i den ställer, och identifierar vad lagringsprojektet ska omfatta och hur det påverkar din IT-infrastruktur och strategi. Så fort vi bekräftat att målmiljön är stabil gör vi en detaljerad granskning av hur beredskapen ser ut och tar fram en detaljerad projektplan.
  • Installation: Våra lagringstekniker monterar dina lagringsprodukter i ett rack och genomför kabeldragningen. Därefter ansluter vi dem till ditt nätverk. Ytterligare installationstjänster finns för Dells lagringssystem, direktansluten lagring (DAS), SAN-lösningar och andra program- och maskinvaruprodukter.
  • Testning: Vi testar den övergripande funktionaliteten hos maskinvaran och programvaran som ska integreras. Sedan provisionerar vi din nya lagringslösning och ser till att den är driftklar.
  • Produktorientering: Dells tekniker ser till att din personal har kännedom om hur de nya lagringssystemen och programmen är utformade för att fungera i er miljö.
  • Rackintegrering: Om du inte har behov av hela tjänsten för lagringsintegrering kan vi rackmontera och kabelansluta de nya serverprodukterna på plats eller på fabriken innan vi levererar dem. Dina nya system kommer att vara redo att integreras i din miljö.

Sätt igång genom att kontakta din Dell-representant.
Kontakta en Dell-expert