|

Nätverksintegrering

Optimera nätverket på switch- och routernivå

En rätt genomförd driftsättning av datacenter kräver en korrekt integrering av switchar och routrar, inte bara av servrar och lagringsenheter. Därigenom slipper du de problem som kan uppstå på nätverket, som ett icke optimalt trafikflöde, långa svarstider hos databaser, felaktig prioritering på programnivå och inre trafikstockning i switcharna och SAN-nätverket (storage area network).

Det är därför som Dell erbjuder högklassiga integreringstjänster för switchar och routrar. Våra nätverksspecialister har full koll på det allra senaste vad gäller praxis och nätverksteknik, så du kan lita på att de snabbt kan integrera dina system – och optimera dem så att du får ett datacenter som ger maximal avkastning på investeringen.

Du kan välja bland ett antal tjänster för switchar och routrar:
  • Switch- och routerinstallation: Vi ansluter switchar och routrar till dina servrar, lagringsprodukter och klientdatorer. Sedan monterar vi enheterna i ett Dell-rack och testar att de är korrekt anslutna.
  • Switch- och routerintegrering: Utöver vår standardinstallationstjänst har du även tillgång till en enda kontaktpunkt för att planera och styra en anpassad integrering som optimerar nätverkssäkerheten, tillgängligheten och prestandan.
  • Integrering för flera leverantörer: Eftersom ditt datacenter innehåller produkter från flera källor kan vi anpassa processen för switch- och routerintegrering så att utrustning från olika leverantörer fungerar optimalt tillsammans i din IT-miljö.
  • Rackintegrering som alternativ: Om du inte har behov av hela tjänsten för nätverksintegrering kan vi rackmontera och kabelansluta de nya nätverksprodukterna på plats eller på fabriken innan vi levererar dem. Dina nya system kommer att vara redo att integreras i din miljö.
Kontakta din Dell-representant (på engelska) för att komma igång.
Kontakta en Dell-expert