|

Dell och NDSsi

 NDSsi Med över 20 års skärminnovation fortsätter NDSsi att förbättra teknik och arbetsflöde för diagnostik inom radiologi. Dome by NDSsi är en branschledande portfölj med diagnostiska avbildningssystem, inklusive avancerade skärmprodukter, -tjänster och -lösningar.
Dell anser att bättre hälso- och sjukvård börjar med bättre information, och Dells metod för hälso- och sjukvård ger människor tillgång till rätt teknik och processer för att skapa informationsdriven hälso- och sjukvård och påskynda innovation.

Tillsammans ger Dell och NDSsi vårdgivare större möjligheter med en validerad lösning, som uppfyller de höga krav som ställs inom medicinsk bildbehandling. Dome-varumärket omfattar en rad diagnostikskärmar som har utformats för att uppfylla kraven i radiologimiljön.

Dell Precision-workstations erbjuder den kraft, utbyggbarhet och certifiering som krävs av PACS-system, och är certifierade med hela utbudet av Dome by NDSsi-diagnostikskärmar. Mer information finns på vår NDSsi-partnersida för hälso- och sjukvård.

Be att en expert kontaktar dig om du vill veta mer om våra lösningar för workstations.

Du kan också använda vårt interaktiva verktyg Dell Precision Workstation Advisor som kan hjälpa dig att välja en Dell Precision-dator som passar dina behov.
Lösningar sorterade efter teknik