|

Molnklientlösningar och datorvirtualisering

Ge IT-teknikerna nya möjligheter

Ge IT-avdelningen ökade resurser så att de kan skydda viktiga data, minska arbetstimmarna och sänk kostnaderna för att hantera stationära datorer, stödja mängder av olika klienter och möjliggöra mobil användning. Förlita dig på Dells molnklientlösningar för säker, lättskött och skalbar datorvirtualisering. Dell är ensamma om att kunna erbjuda en komplett lösning med molnlösningar, klientalternativ och programvara som är fullständigt integrerade med varandra. Med Dell kan du förvandla ditt datacenter och ge alla användare tillgång till Windows®-appar på valfri enhet. Plocka ihop en egen lösning eller överlåt jobbet till Dells experter. Lägg sedan till prisbelönta Wyse-nollklienter, tunna Wyse-klienter och programvara som passar alla budgetar, användningsområden och prestandakrav.

 VDI på det enkla sättetAnpassad VDI 
Enkla VDI-lösningarAnpassade VDI-lösningar
Gör det enklare än någonsin att planera, driftsätta och köra virtuella datorer, oavsett budget. Vår kompletta produktfamilj och tjänsteportfölj ger dig snabba, hanterbara och tillförlitliga lösningar som passar just din miljö och typiska användning.Lyckas med din IT-satsning. Integrera tillförlitliga datacenterkomponenter, slutpunkter och datorvirtualiseringsprogram från våra partners Citrix®, Microsoft®, VMware® och Wyse vWorkspace i din befintliga miljö. Infrastrukturen som tillhandahålls av Wyse Datacenter ger dig största möjliga flexibilitet och det bredaste stödet.
 Tunna klienter för molnklientlösningar Resursbibliotek
Tunna klienter för
molnklientlösningar
Resursbibliotek
Oavsett vilken plattform du föredrar kan våra tunna klienter och nollklienter förbättra både säkerhet och hantering. Minska risken för dataförluster genom att centralisera användardata, program och resurser i en datacenterinfrastruktur från Wyse. Ta sedan säkerheten ett steg längre genom att skaffa en slutpunktsenhet från Wyse med säker åtkomst.Få tillgång till referensarkitekturer, fallstudier, informationsdokument, videoklipp och mycket mer, så att du kan göra ett välgrundat beslut om datorvirtualisering utifrån din egen budget och miljö.

Kontakta en Dell-expert på molnklientlösningar
för att få veta mer om hur du uppnår högre säkerhet, förbättrad effektivitet och snabbare implementering.
Lösningar sorterade efter teknik