|

Tjänster för datoruppgradering, driftsättning och Windows-migrering

Spara tid och minska supportkostnaderna med en uppgradering av dina datorer. De rätta maskinvarulösningarna kan ge dig snabbare prestanda för ökad effektivitet. Dell erbjuder de säkraste, pålitligaste och mest lätthanterliga bärbara och stationära datorerna för företag med tjänster och support som hjälper dig att återfå produktiviteten.

  • Öka produktiviteten: Öka de anställas produktivitet med upp till 145 % bättre systemprestanda (På engelska) när du uppgraderar med en OptiPlex 9020 Micro – Dells mest lätthanterliga stationära dator med Intel® Core™ vPro™ processorteknik.

  • Uppgradera säkerheten: Skydda data (På engelska) med ett flexibelt utbud av kraftfulla säkerhetslösningar. Dells dataskyddslösningar ger dig heltäckande kryptering, avancerad autentisering och ledande skydd mot skadlig programvara.

  • Öka tillförlitligheten: Alla våra klientprodukter är konstruerade enligt de strängaste standarderna för att uppfylla prestandakraven i alla arbetsmiljöer, samtidigt som de erbjuder långsiktigt värde. Vi testar våra bärbara datorer ingående (På engelska), vilket gör att våra bärbara datorer anses vara de mest pålitliga i TBRs kundnöjdhetsundersökningar (På engelska).

  • Förenkla hanteringen: Få en oöverträffad hanterbarhet med Dells slutpunktshantering (På engelska) för att förenkla provisioneringen, driftsättningen och hanteringen av nya system.

  • Kontakta en Dell-expert (På engelska) eller hitta en Dell-partner (På engelska) och få mer information om Dells säkra, lätthanterade och tillförlitliga tjänster för migrering, driftsättning och uppgradering av datorer.
Bärbara Latitude-företagsdatorer (På engelska)

Håll dina mobila medarbetare produktiva med de nya bärbara datorerna, Ultrabook™-datorerna och surfplattorna i Dell Latitude-serien.

Surfplattor och 2-i-1-datorer (På engelska)

Världens säkraste och mest lätthanterliga 2-i-1-företagsdatorer, som ger dig pålitlig produktivitet, prestanda som en Ultrabook™ och smidighet som en surfplatta för dina slutanvändare.

Stationära OptiPlex-företagsdatorer (På engelska)

Smart produktivitet och enkel hantering med vårt senaste utbud av ytterst hanterbara och kraftfulla stationära OptiPlex-datorer.

Grafisk presentation: Världens mest tillförlitliga enheter (På engelska)

Tekniken spelar en avgörande roll för både företagets och de anställdas framgång. Du behöver enheter som ger dig snabbare prestanda för ökad produktivitet. Dell fixar det med de mest tillförlitliga datorerna, uppbackade med prisbelönt ProSupport Plus-support.
Skydda data överallt med Dells dataskydd (På engelska)

Skydda data på alla enheter via externa media och i molnet med Dells dataskydd och kryptering. Driftsätt enkelt körklara krypteringslösningar och hantera säkerhetsbehoven för slutpunkterna på distans med en enda, central hanteringskonsol.

En titt under skalet – Kvaliteten och pålitligheten hos Dells företagsdatorer (På engelska)

Se hur vi arbetar med produktkvalitet och -pålitlighet och tillhandahåller ytterligare innovationer med ProSupport Plus. Se hur vi fortsätter att designa, testa och bygga produkter som presterar bättre och bättre varje år.