|

Produkter och tjänster för Windows 8

En komplett lösning för en migrering till Windows 8

Genom att planera i förväg och arbeta med en erfaren samarbetspartner kan du migrera i din egen takt. Du kan även få ut mesta möjliga av din tid och ditt arbete genom att kombinera uppgraderingen av operativsystem med ett byte av datorer.

Windows 8-optimerade datorer

Vi erbjuder Windows 8-optimerade surfplattor samt bärbara och stationära datorer, inklusive:
hanteringsverktyg för Windows 8.

Hantera Windows-klienter effektivt under hela lösningens livscykel med klientenheterna Dell | KACE™ K1000 och K2000, Dell Management Console, Microsoft® System Center Configuration Manager (SCCM) och OpenManage™ Essentials.

Migreringstjänster för Windows 8

Skräddarsy migreringen efter dina specifika behov med allmänna tjänster, från konsultworkshoppar och programkompatibilitetstjänster till optimerad driftsättning och återvinningstjänster:

Workshop med Dell-konsultation. Vi börjar med att sätta oss in i din IT-miljö och dina krav. Det innebär bland annat att hjälpa dig att samla in den information du behöver för att kunna fatta välgrundade beslut om val av operativsystem och nya tekniker – exempelvis skrivbordsvirtualisering, BYOD (Bring Your Own Device) och IT-konsumentanpassning.

Hanterad driftsättningstjänst. Förlita dig på meriterade, certifierade projektansvariga och kunniga driftsättningstekniker under planering och driftsättning av den nya Windows-installationen.

Programinventering och -rationalisering. Förbered migreringen genom att identifiera alla program som är installerade på användarenheterna. Vi hjälper dig att ta fram en strategi för kompatibilitetstestning som minskar redundant licensiering och hjälper dig att välja vilka program som ska tas bort från lagret.

Rapportering av programkompatibilitet. Kompatibilitetstestning är sällan problemfritt. Vi kan hjälpa dig att åtgärda problem som framkommer under processen.

Image-hantering. Du kan eliminera en stor andel av trafiken för driftsättning via nätverk med hjälp av våra specialiserade tjänster. Skapa, testa och hantera dina imagekonfigurationer för virtuella och fysiska klienter mer effektivt med säker imagehantering som är tillgänglig dygnet runt, alla dagar.

Optimerade driftsättningstjänster. Minska driftsättningstiden dramatiskt, spåra spridda inventarier, distribuera programvara och hantera korrigeringsfiler. Du kan spara upp till 55 procent av driftsättningskostnaderna med Dell™ Optimized Deployment.

Dell ProSupport. Dra nytta av välutbildad, regional teknisk support dygnet runt, alla dagar.

Återvinningstjänster. Använd dig av vår miljömedvetna metod för tillgångskassering.

Kontakta en Dell-expert idag och kom igång med uppgraderingen.

Gå till resursbiblioteket >