|

Pressmeddelanden

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Dell, bland annat produktlanseringar, gröna initiativ och tillkännagivanden om teknik.
 1. Dell expanderar branschens bredaste portfölj av hyperkonvergerad infrastruktur

  11 apr 2016

  Hyperkonvergerad infrastruktur, som kombinerar fullständiga lagrings-, beräknings- och nätverksfunktioner i en enda lösning, spelar en viktig roll i att hjälpa kunderna att snabba upp och förenkla sin IT-driftsättning och förvaltning - och samtidigt vara förberedda inför framtiden.

 2. Dell släpper nya VR-redo Precision-arbetsstationer

  01 apr 2016

  Dell presenterar nya minimirekommendationer för hårdvara som klarar av att leverera en optimal VR-upplevelse för professionella användare med HTC Vive eller Oculus Rift.

 3. Dells mest omarbetade design någonsin bakom nya Latitude-serien

  06 jan 2016

  Under CES presenterade Dell den nya Latitude-familjen tillsammans med några intressanta nytillskott på skärmsidan inom UltraSharp-serien.

 4. Dell lanserar nya FutureReady PowerEdge-servrar för att hjälpa små- och medelstora företag till större affärsframgångar

  12 nov 2015

  Dell släpper idag ytterligare fyra servrar i FutureReady-serien och bygger vidare på fördelarna hos den 13:e generationens Dell PowerEdge-servrar.

 5. Alienware Steam Machine banar vägen för bättre spelupplevelser

  12 nov 2015

  Idag släpps Alienware Steam Machine, en enhet utformad för att kombinera bekvämligheten hos en spelkonsol med friheten hos en PC. Kombinationen av Alienware och Valve Softwares spelplattform tar traditionellt PC-spelande in i vardagsrummet.

 6. Dell lanserar sin första tablet för krävande miljöer

  27 jul 2015

  Dell lanserar idag nya Latitude 12 Rugged Tablet, företagets första helt robusta tablet utformad för användare som behöver en flexibel men tålig enhet. Med sin specialanpassade 11,6 tums HD-skärm kan den användas i direkt solljus utan att ljusstyrkan i skärmen påverkas och kan dessutom användas med handskar.

 7. Dell dubblar prestandan med ny PowerEdge-server

  23 jun 2015

  Dell fortsätter tänja gränserna för high-performance computing (HPC) och big data genom att presentera PowerEdge C6320, det senaste tillskottet i Dells 13:e generation av PowerEdge-servrar.

 8. Dells Inspiron-familj utökas med nya medlemmar

  11 jun 2015

  Dell tillkännager idag sitt första europeiska labb dedikerat till Internet of Things (IoT). Labbet som öppnas i Limerick på Ireland kommer bli en av baserna för den nya IoT-divisonen som ska fokusera på att föra samman IoT-lösningar som spänner över hårdvara, mjukvara och tjänster.

 9. Dell expanderar konsumentportföljen med rekordhållare

  07 jan 2015

  Under CES 2015 tillkännager Dell att de expanderar sin konsumentportfölj med ett flertal nya enheter. Bland annat återfinns nya XPS 13, världens minsta 13-tums laptop som även håller rekordet för sin långa batteritid om hela 15 timmar.

 10. Dell marknadsledande med certifierade skärmar enligt nya TCO Certified 7

  12 nov 2013

  Dell har inte mindre än 50 skärmar certifierade enligt nya standarden