|

Annonser och e-postmeddelanden

Om våra annonser

Dell och våra partners kan använda information om dina besök på den här och andra webbplatser, t.ex. information om vilka sidor du besöker, vilka artiklar du tittar på eller lägger i din kundvagn, eller ditt gensvar på annonser och e-postmeddelanden från Dell, för att de annonser du ser på www.dell.se och andra webbplatser ska bli så relevanta som möjligt för dig. Om du till exempel nyligen har tittat på en bärbar dator är kanske sannolikheten större att du ser en annons från oss om en bärbar Dell-dator. Dell har för detta syfte partners som är medlemmar i Network Advertising Initiative.

För att inte få direktannonser från NAI-medlemmar som samarbetar med Dell ska du klicka här för att komma till sidan för att tacka nej till Network Advertising Initiative (sidan är på engelska).

Om du tackar nej till detta kommer du fortfarande att se Dell-annonser på www.dell.se och andra webbplatser, men dessa annonser kommer inte att vara speciellt anpassade till dig av våra partners.Dell fortsätter att anpassa dina upplevelser på Dells webbplatser via användning av cookies.

För mer information om hur Dell använder cookies och hur du ska hantera dina inställningar för detta i din webbläsare ska du klicka här.

Avregistrera nyhetsbrev