|

Uppgradera till Windows 10 på dina egna villkor.

Windows 10
Windows 10
Dell-datorer är utformade med Windows 10 i åtanke för att ge dig den bästa Windows-upplevelsen. Du kan köpa valfria kvalificerade system med Windows 8 nu och uppgradera till Windows 10 kostnadsfritt när det blir tillgängligt.*

Dina äldre system kommer också kunna hänga med. De flesta system med Windows 7, 8 och 8.1 kan uppgraderas till Windows 10 kostnadsfritt.
* Om du har rätt till en kostnadsfri uppgradering kan du hämta den på windows.com/windows10upgrade (på engelska) när den blir tillgänglig.

Här är ett urval av alla de fantastiska funktioner* som ingår i Windows 10-upplevelsen:
  • Cortana – Interagera enkelt med din egen personliga, digitala assistent. När du använder Cortana på en Dell-dator utrustad med MaxxAudio® från Waves får du en naturlig röstinteraktionsupplevelse.
 
  • Windows Hello – Med en Intel® RealSense™ 3D-kamera, som finns på utvalda Dell-datorer och -surfplattor, kan du logga in med ditt ansikte. Du slipper ange en PIN-kod eller ett lösenord.
 
  • Microsoft Edge – Den här nya webbläsaren har en inbyggd funktion som låter dig rita och skriva direkt på webbsidor. Om du använder den tillsammans med Dell Active-pennan får du en fantastisk pennupplevelse.
 
  • Start-meny – Start-menyn från Windows 7 är här i ett utökat format, så att du känner dig som en expert från dag ett. Dessutom flyttas alla dina fästa program och favoriter över, så upplevelsen är bekant och bättre än någonsin.
*Funktionerna som beskrivs är baserade på förhandspresentationer av Windows 10 och kan komma att ändras och kan variera beroende på marknad.

Dells produkter är byggda för att ge dig en uppslukande Windows-upplevelse. Du behöver inte vänta.
För hemmabruk

Surfplattor

Bärbara datorer

Stationära datorer och allt-i-ett-datorer

Surfplattor och 2-i-1-datorer

Bärbara datorer

Stationära datorer och allt-i-ett-datorer

För små och medelstora företag
*Funktionerna är endast tillgängliga på utvalda konfigurationer och system.

Bärbara datorer

Bärbara datorer

Stationära datorer och allt-i-ett-datorer

Stationära datorer och allt-i-ett-datorer

Workstation-datorer

Workstation-datorer


*Information om Windows 10-erbjudandet:

Microsoft kommer att erbjuda en kostnadsfri uppgradering till Windows 10 för kvalificerade enheter med Windows 7, Windows 8.1 och Windows Phone 8.1 (inklusive enheter som du redan äger) om du uppgraderar inom ett år efter lanseringen av Windows 10. Windows 7-enheter måste ha SP1 installerat och Windows 8- och Windows 8.1-enheter måste ha Windows 8.1 Update installerat. Ytterligare maskin- och programvarukrav kan gälla. Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise, Windows RT/RT 8.1 och kunder med volymlicensiering omfattas inte av erbjudandet. Tillgängligheten för funktioner kan variera beroende på enhet. Enheterna måste vara anslutna till Internet och ha Windows Update aktiverat. Internetavgifter kan tillkomma.