Hjälp mig att välja: Dell Digital Delivery

 
Med Dell Digital Delivery kan du köpa vissa program samtidigt som du beställer datorn. När datorn levereras hämtas programmen och installeras automatiskt från internet. Så här fungerar det:
  1. Välj program samtidigt som du beställer datorn på dell.com.
  2. När datorn levereras och du knäpper på den får du hjälp med installationen, däribland med att ansluta till internet. En bredbandsanslutning rekommenderas.
  3. Installationsprogrammet för Dell Digital Delivery körs automatiskt och det eller de program du köpte hämtas och installeras av Dell.
  4. Du får inte några medier (cd- eller dvd-skivor) eller någon tryckt dokumentation för program som du köper med Dell Digital Delivery, eftersom de går att installera om från nätet.
Funktioner och fördelar
  • Automatisk installation – Du behöver inte hantera konton eller inloggningsuppgifter, besöka webbplatser, vänta på e-postmeddelanden, hitta licensnycklar eller använda dvd-skivor. När du är ansluten till internet sköter Dell Digital Delivery om resten.
  • Återställningsmöjlighet – Oavsett om du installerar om ett program eller hela systemet håller Dell Digital Delivery reda på allt du har köpt och genomför processen automatiskt, så du behöver inte leta reda på rätt dvd-skiva om du behöver installera om programmet någon gång.
  • Privat och säkert – Dell Digital Delivery fungerar genom att information om maskinvaran i datorn kopplas till Dells databas med programlicenser via en säker, krypterad kanal. Dina personuppgifter offentliggörs aldrig och delas aldrig med någon tredje part, i enlighet med Dells sekretesspolicy
  • Snällt mot miljön – Med Dell Digital Delivery slipper du kasta papper och plast i soporna, eftersom de flesta program har förpackningar som är nog så stora, men inte några tryckta handböcker. Dessutom slipper du åka till affären.