Hjälp mig att välja: Tangentbord och mus

• Du kan bli mer produktiv och arbeta mer bekvämt hemma eller någon annanstans om du köper till ett tangentbord och en mus till datorn.
• Dell kan erbjuda ett stort urval av tangentbord och möss med både Bluetooth®- och USB-anslutningar så att du får ut så mycket som möjligt av datorn.
Bluetooth

Med Bluetooth®-teknik (tillgänglig på utvalda datorer från Dell) kan du ansluta ett kompatibelt trådlöst tangentbord eller en mus till datorn. Eftersom Bluetooth-enheter saknar sladdar och kablar kan du hålla arbetsytan renare och snyggare oavsett om du är hemma eller någon annanstans. Kontrollera att din bärbara eller stationära dator stöder Bluetooth innan du köper kringutrustning med Bluetooth.

USB

Kringutrustning med USB-kontakt ansluts direkt till datorn via en USB-kabel, så de är enkla att ansluta och brukar vara mer kompatibla med äldre datorer än Bluetooth®-enheter. Se till att datorn har lediga USB-portar innan du installerar ett USB-tangentbord eller en USBmus, och undersök om din dator har USB 2.0 eller USB 3.0. USB 3.0 (som även kallas SuperSpeed USB) är en nyare teknik som klarar av högre överföringstakt, men den kanske inte finns på alla nya datorer.