Hjälp mig att välja: Mobilt bredband

 
Var uppkopplad i princip var som helst.

Till skillnad från trådlösa kort som kräver WiFi-routrar, lokala nätverk eller hotspots för att ansluta till Internet ger ett mobilt bredband trådlös åtkomst direkt genom mobiltelefonnätverk med en hämtningshastighet på upp till 1,4 Mbit/sek*, vilket är ungefär samma hastighet som du får med en fast bredbandsanslutning. Bredband via mobiltelefonnätverk är utformat för att kunna ansluta var som helst inom bredbandsoperatörens täckningsområde. I princip handlar det om samma platser där du kan använda mobiltelefon – med samma begränsningar*.

Dell har valt följande mobiloperatör:
  • AT&T

Dells inbyggda kort för mobilt bredband är framtagna för att ge högre prestanda än externa kort och erbjuder en bekväm allt-i-ett-lösning. Det innebär att du inte behöver oroa dig över borttappade eller trasiga kort, och du slipper tänka på att ta kortet med dig när du reser.

Du får tillgång till tjänsten genom att välja ett inbyggt minikort för mobilt bredband till din nya bärbara Dell-dator, och sedan aktivera tjänsten hos AT&T. Efter att du betalat hänvisas du direkt till Dells aktiveringscenter för mobilt bredband, där du kan registrera dig hos en av operatörerna. Observera att även om du kan välja en bredbandstjänst när du betalar, kommer avgifterna inte att börja gälla förrän du mottagit ditt system. Om du väljer att inte registrera dig i samband med ditt köp kan du istället ringa Dells aktiveringscenter när du får systemet levererat, och välja en tjänst för att aktivera ditt mobila bredband.

Tillgänglighet och erbjudanden

Leverantörer av trådlösa tjänster har på kort tid möjliggjort anslutning till mobila bredbandsnätverk inom det nationella täckningsområdet. Aktuell täckning/tillgänglighet och information om priser hittar du här: