|

Dell Mobile Projector | M115HD

intel® core™ processors
We're here to help. Contact a Dell expert ›

Your ultra-mobile, personal projector.

Dazzle your audience in the office and beyond with the palm-sized, multimedia Dell™ Mobile Projector | M115HD with bright LED technology.

 

 

Konferenciaterem a laptoptáskában

Konferenciaterem a laptoptáskában

A sokat utazó profik ideális úti társának számító Dell Mobile Projector | M115HD kivetítővel bárhol előadhatja bemutatóit.

  • Utazásra méretezve: A mindössze 4,09 hüvelyk (104 mm) széles, 4,14 hüvelyk (105,3 mm) hosszú és 1,43 hüvelyk (36,5 mm) magas M110 kivetítő elfér a táskájában, laptoptáskájában vagy a mellékelt táskában.

  • Hihetetlenül könnyű:A mindössze 360 ± 22,7 g (0,8 ± 0,05 font) tömegű kivetítő olyan könnyű, hogy szinte észre sem fogja venni, hogy Önnél van.

  • Hordozható média: Remek mobilitást biztosít az 1 GB-os belső flash memória*, amelynek révén az M115HD kivetítőn egyszerűen tárolhatja a fontos multimédiás anyagokat.

  • Jó választás: A beépített 1 W-os hangszórónak köszönhetően teljesen önállóan tarthat audiovizuális bemutatókat. Ha mégis szükséges, a beépített fejhallgató-csatlakozón keresztül könnyedén csatlakoztathat a kivetítőhöz külső hangszórót is.

  • Legyen felkészült: Az opcionális kiegészítők, mint például a vezeték nélküli USB-hardverkulcs, az állítható magasságú miniállvány és a bankkártya méretű távvezérlő segítségével valóban profi bemutatót tarthat.
Kicsi és nagy fényerejű

Kicsi és nagy fényerejű

Ön az elérhető legnagyobb fényerőt szeretné. Szinte bevilágíthatja a helyiséget az M115HD kivetítő káprázatos fényerejével, élénk színeivel és kristálytiszta képével.

  • Ragyogó kép: A kimagasló, akár 450 ANSI lumenes (maximális) fényerő jóvoltából szó szerint ragyogó bemutatókat tarthat. Bemutatói még nagy megvilágítású környezetben is életre kelnek.

  • Kis színes: A DLP® és a BrilliantColor™ technológia tiszta és élethű színeket biztosít, a natív WXGA (1280 x 800 képpontos) felbontás és a 10000:1 jellemző kontrasztarány (teljes bekapcsolás/teljes kikapcsolás) pedig éles és gyönyörű képet nyújt.

  • Hosszú élettartam: Az M115HD kivetítőbe épített, higanymentes LED-es technológia normál módban akár 30 000 órás* üzemidőt biztosít, és nem kell a LED-et/lámpát kicserélni.
Bármihez csatlakoztatható

Bármihez csatlakoztatható

Nem fog korlátokba ütközni az anyagoknak a kivetítőre való átvitele során. Az M115HD kivételesen sok csatlakoztatási lehetőséget kínál, így rengeteg multimédiás megoldás közül választhat. Az M115HD több mint egyszerű kivetítő: igazi hordozható multimédiás elosztó, amely otthonában és irodájában is remekül használható.

  • Mobileszközökről a nagy képernyőre: Az M115HD hordozható kivetítő HDMI- és USB-porton keresztül történő megjelenítés funkciót is kínál, amely révén közvetlenül csatlakoztatható hozzá egy sor mobileszköz, például laptop, netbook, illetve HDMI-képes Android- vagy iOS-alapú mobiltelefon és táblagép*.

  • Vezeték nélküli csatlakoztatás: A külön megvásárolható, vezeték nélküli USB hardverkulcs vezeték nélküli csatlakozást* tesz lehetővé, így az M115HD kábel nélkül csatlakoztatható például laptopjához, illetve Android- vagy iOS-alapú mobileszközének* képét is továbbíthatja a kivetítőre az ingyenes (az App Store-ban vagy a Google Play-en elérhető) WiFi Doc alkalmazás segítségével. Arra is lehetősége van, hogy a kivetítőt kompatibilis adapteren vagy kábelen keresztül okostelefonjáról használja.

  • Vetítés számítógép nélkül: Nincs kéznél számítógép vagy mobileszköz? Semmi gond. Az M115HD 1 GB kapacitású belső memóriájában Adobe PDF-, Microsoft PowerPoint-, Word és Excel-fájlokat, valamint képeket és videókat tárolhat, illetve ezeket kivetítheti; csatlakozatott USB flash meghajtón, illetve microSD-kártyán található tartalmakat pedig közvetlenül vetíthet ki az Office Viewer, illetve Multimedia Viewer funkciók révén.

  • Vetítés HD felbontásban: A 720p HD felbontás teljes támogatásának köszönhetően kivételes tisztasággal és színhűséggel vetítheti médiafájljait.

  • Csatlakozzon: A VGA-, HDMI- és USB-bemenet révén digitális kameráról, DVD- vagy DVR-lejátszóról, videojáték-konzolról, sőt akár egyes mobileszközökről is készíthet multimédiás bemutatókat és futtathat audiovizuális alkalmazásokat*.
  • Brightness:
    450 ANSI Lumens (Max.)

    Contrast Ratio:
    10,000:1 Typical (Full On/Full Off)

    Native Resolution:
    WXGA (1280 x 800)

    Uniformity:
    80% Typical (Japan Standard - JBMA)

    Projector Lens:
    F-Stop: F/2.0, Focal length, f = 14.95mm, Fixed Lens

    Lens Offset Ratio:

    100%

    Throw Ratio:

    1.5 (wide and tele)

    Projection Distance:

    3.18 ft ~ 8.48 ft (0.97m ~ 2.58m)

    Diagonal Screen Size:
    0.76m ~ 2.03m (30" ~ 80")

    Displayable Colours:
    Up to 1.07 billion

    LED Light Source
    :
    Mercury-free LED light source

    LED Light Source Lifecycle:
    Up to 30,000 hours Normal / Eco-Mode
    File Storage


    Built-in Flash Memory*:
    1 GB

Audio and Speakers

  • Audio


    1W speaker

    Noise level


    Normal Mode:
    36 dB(A) Typical

    Eco-Mode:
    32 dB(A) Typical

Connectivity

  • Power:
    1x DC power jack

    Computer-In:
    1x 24-pin universal connector (black) for analog RGB input signal and for supporting audio output

    Audio-Out:
    1x 3.5mm stereo mini phone jack

    USB:

    1x USB-A for USB Display, Office Viewer, Multimedia Playback (Video/Audio/Photo), USB memory storage access (USB flash drive/internal memory), for supporting projector, media, and image processor firmware upgrade, or optional wireless functionality (USB wireless dongle sold separately)

    Memory Card Input:

    1x MicroSD card slot for Office Viewer, multimedia playback (Video/Audio/Photo) or for supporting Media & Image Processors firmware updates

    HDMI Input:
    1x HDMI 1.3 (HDCP compliant)

Security

  • Kensington® Lock Slot
    Password Protection Option.

Dimensions

  • Dimensions (W x D x H):
    105.3mm x 104mm x 36.5mm (4.14" x 4.09" x 1.43")

    Weight:
    0.8 lb ± 0.05 lb (360 g ± 22.7 g)

Power

  • Power Supply:
    Universal AC 100-240 50-60Hz with 65W power adapter

    Power Consumption:
    Normal Mode: 52W ± 10% @ 110Vac
    Eco-Mode: 42W ± 10% @ 110Vac
    Power-Saving Mode: 0.5W (fan speed at minimum)
    Standby Mode: ≤0.5W

Environmental

  • Operating Temperature:
    5°C ~ 35°C (41°F ~ 95°F)

    Humidity:
    80% Maximum

    Storage Temperature:
    0°C ~ 60°C (32°F ~ 140°F)

    Humidity:
    90% (maximum)

    Shipping Temperature:

    -20°C ~ 60°C (-4°F ~ 140°F)

    Humidity:

    90% Maximum

Regulatory

Video Support

  • HDMI Input:
    480i/p, 576i/p, 720p, 1080p    Warranty


    Standard Service Support Offering
    1-Year Advanced Exchange Service* and Limited Hardware Warranty for projector unit. 1 year Limited Hardware Warranty for projector lamp. Includes 24/7 online technical support and telephone technical support* with warranty.

    Optional Service Support Offering
    Optional Advanced Exchange Service* and Limited Hardware Warranty for a total coverage period of 2 to 3 years (not available for projector lamp)
    Optional Accidental Damage Service and Limited Hardware Warranty for up to 3 years (not available for projector lamp)
close
 
 
CS04