Verwijderen van de mailinglijst

We vinden het jammer dat u geen informatie meer wilt ontvangen over producten en services van Dell  Als u in de toekomst wel berichten wilt ontvangen, ga dan terug naar het Preference Management Center.

Schrijf me uit voor Dell marketingberichten voor de onderstaande communicatiekanalen.

Verplicht in te vullen velden zijn gemarkeerd met een *.

Wij hebben uw verzoek verwerkt en onze zullen onze database aanpassen. Het duurt voor e-mailberichten tot 10 werkdagen en voor directe e-mails tot 4 tot 6 weken voordat de wijzigingen in uw voorkeurinstellingen zijn verwerkt. Aangezien sommige berichten, zoals directe e-mailcatalogi, op voorhand worden ontwikkeld en in de wachtrij voor distributie worden geplaatst, is het mogelijk dat u nog informatie ontvangt nadat wij uw verzoek hebben ontvangen.

Wij hebben uw verzoek verwerkt en onze zullen onze database aanpassen. Het duurt voor e-mailberichten tot 10 werkdagen en voor direct mails tot 3 maanden voordat de wijzigingen in uw voorkeurinstellingen zijn verwerkt. Aangezien sommige berichten, zoals directe e-mailcatalogi, op voorhand worden ontwikkeld en in de wachtrij voor distributie worden geplaatst, is het mogelijk dat u nog informatie ontvangt nadat wij uw verzoek hebben ontvangen.

Dell neemt uw privacy serieus. Lees onze Privacyverklaring (via onderstaande link) voor meer informatie over het beleid van Dell.