Eltávolítás a listáról

Sajnáljuk, hogy a továbbiakban nem kíván információkat kapni a Dell & Dell EMC termékeiről és szolgáltatásairól.  Ha a jövőben mégis szeretne tájékoztatást kapni, kérjük, térjen vissza a Beállításkezelő központba.

Kérem, a továbbiakban ne küldjenek nekem Dell & Dell EMC marketingkommunikációs üzeneteket az alábbiakban megadott kommunikációs csatornákon.

Kérjük, töltsön ki minden csillaggal (*) megjelölt kötelező mezőt.

Adatbázisunkat a kérésének megfelelően frissítjük. A beállítások érvénybe léptetéséhez e-mail esetén 10 munkanapra, a reklámlevelek esetében 4–6 hétre van szükségünk. Mivel bizonyos kommunikációs eszközök, például a reklámlevélben küldött katalógusok előállításának és terjesztésre való előkészítésének hosszú az átfutási ideje, ezért előfordulhat, hogy kérése fogadása után még fog kapni tájékoztatókat.

Adatbázisunkat a kérésének megfelelően frissítjük. A beállítások érvénybe léptetéséhez e-mail esetén 10 munkanapra, a reklámlevelek esetében legfeljebb 3 hónapra van szükségünk. Mivel bizonyos kommunikációs eszközök, például a reklámlevélben küldött katalógusok előállításának és terjesztésre való előkészítésének hosszú az átfutási ideje, ezért előfordulhat, hogy kérése fogadása után még fog kapni tájékoztatókat.

A Dell tiszteletben tartja az Ön adatainak védelmét. Az alábbi hivatkozáson keresztül elérheti adatvédelmi (Dell's Privacy Statement or EMC's Privacy Statement).

Leiratkozni a következő: