Borttagning från lista

Vi beklagar att du inte längre vill få information om Dells produkter och tjänster. Om du skulle vilja få meddelanden igen kan du komma tillbaka till inställningscentret.

Jag vill inte längre få marknadsföringsmeddelanden från Dell via kommunikationskanalerna nedan.

Fyll i samtliga fält som är märkta med ett *.

Vår databas kommer att uppdateras med din begäran. Observera att det kan dröja innan de nya inställningarna träder i kraft. Det kan ta upp till 10 arbetsdagar för e-post och 4–6 veckor för direktpost. Eftersom vissa typer av informationsmaterial färdigställs och förbereds för utskick lång tid i förväg, till exempel kataloger som skickas via post, kan det hända att du får sådan information även efter det att vi mottagit din begäran.

Vår databas kommer att uppdateras med din begäran. Observera att det kan dröja innan de nya inställningarna träder i kraft. Det kan ta upp till 10 arbetsdagar för e-post och upp till 3 månader för direktpost. Eftersom vissa typer av informationsmaterial färdigställs och förbereds för utskick lång tid i förväg, till exempel kataloger som skickas via post, kan det hända att du får sådan information även efter det att vi mottagit din begäran.

Dell värnar om din integritet. I vår sekretesspolicy (se länken nedan) finns mer information om Dells regler.