|

КВМ-переключатель Dell 1082DS

windowsforbusiness
intel-core
Мы всегда готовы помочь. Обратиться к эксперту Dell ›

Управление центром обработки данных с одной консоли в любое время из любого места

8-портовый удаленный коммутатор консоли с двумя локальными пользователями и одним удаленным пользователем

В настоящий момент этот продукт недоступен. Ниже вы сможете найти рекомендации для похожей системы.
 
Коммутатор консоли Dell KVM 1082DS
Галерея

Галерея

 

 
Simplificaţi administrarea serverelor

Simplificaţi administrarea serverelor

Maximizaţi-vă resursele de afaceri cu switch-urile de consolă cu acces de la distanţă (RCS) Dell KVM cu:
 • firmware îmbunătăţit şi interfaţă web integrată;
 • acces local şi de la distanţă;
 • suport pentru carduri de acces comun (CAC).

Alegeţi una dintre opţiunile de conectare la switch-ul Dell KVM 1082DS:

 • utilizarea de la distanţă a interfeţei de reţea Gigabit Ethernet duale sau a conexiunii de modem;
 • capul video al portului local, care este amplasat direct pe switch;
 • conexiunea de tip interfaţă analogică de consolă (ACI) în configuraţie pe niveluri.

 

 

 

 

 

Îmbunătăţiri

Printre îmbunătăţirile switch-ului Dell KVM 1082DS se numără suportul pentru semnal video de înaltă rezoluţie pe ecran lat, suportul pentru capacitatea de card de acces comun (CAC) a smart cardurilor prin USB şi Ethernet şi cele 4 porturi USB 2.0.

 • Performanţele de care aveţi nevoie: afişaj video îmbunătăţit 16:10 şi 4:3, firmware ce permite upgrade în teren şi integrare perfectă cu serverele şi accesoriile Dell.
 • Securitate pe care vă puteţi baza: suport CAC cu criptare pentru smart carduri şi protecţie prin parolă pentru utilizatorii locali.
 • Disponibilitate ridicată: suport pentru porturile duale Gigabit Ethernet pentru redundanţă.
 • Productivitate îmbunătăţită: acces în orice moment la rack; pachetele de corecţie şi de upgrade pot fi instalate de oriunde utilizând suporturile virtuale.

Îmbunătăţiri
Flexibil şi scalabil

Flexibil şi scalabil

Switch-ul Dell KVM 1082DS se poate dezvolta odată cu afacerea dvs., ajutându-vă să administraţi până la 64 de servere organizate pe niveluri, cu switch-urile de consolă suplimentare Dell KVM cu opt porturi. Puteţi, de asemenea, să instalaţi software şi să efectuaţi upgrade-uri de la distanţă pentru centrul dvs. de date.

 • Unităţi SIP: switch-ul Dell KVM 1082DS este compatibil cu toate unităţile SIP disponibile, incluzând USB 2.0 care acceptă suporturile de stocare virtuale/smart cardurile pentru servere şi interfaţa serială reală pentru accesarea dispozitivelor seriale prin Telnet/SSH.
 • Instalare uşoară: beneficiaţi de o instalare fără instrumente pentru spaţiul de rack 0U şi 1U utilizând interfaţa de instalare Dell ReadyRails. Dispozitivul se poate instala în partea din faţă sau din spate a rackului şi se livrează împreună cu un panou despărţitor.
 • Relaxare: Switch-ul Dell KVM 1082DS acceptă servere Dell şi terţă parte şi dispozitive seriale, oferind totodată serviciile de asistenţă tehnică şi garanţie1 de care aveţi nevoie pentru a nu întrerupe activitatea.


Conectivitate maximă

Conectivitate maximă

Switch-ul Dell KVM 1082DS are opt porturi de interfaţă de rack analogică (ARI) pentru conectarea la unităţile SIP ataşate la servere sau la dispozitive seriale şi două porturi de unităţi de distribuţie a energiei electrice (PDU) pentru monitorizarea unităţilor PDU contorizate sau administrate.
 • Sunt disponibile cinci unităţi SIP – PS/2, USB, suporturi virtuale USB2, suporturi virtuale USB2 + CAC şi unitate serială – pentru a veni în întâmpinarea diferitelor cerinţe de conectivitate pentru servere şi dispozitive seriale.
 • O singură unitate SIP este suficientă pentru a înlocui un cablu KVM (tastatură/video/mouse) voluminos prin conversia semnalelor şi transmiterea lor până la 50 de picioare distanţă printr-un singur cablu CAT 5. Cablul SIP se alimentează de la server şi este conceput pentru a menţine funcţionarea corectă a serverului chiar dacă conexiunea la Dell KVM este întreruptă.
Uşor de administrat

Uşor de administrat

Administraţi-vă centrul de date folosind software-ul Dell pentru switch-uri de consolă cu acces de la distanţă (RCS) sau interfaţa web integrată (OBWI).

 • Software-ul pentru RCS este o aplicaţie de administrare pentru mai multe platforme care vă permite să vizualizaţi şi să comandaţi switch-ul Dell KVM şi toate serverele ataşate. Acesta oferă autentificare securizată pe switch, transferuri de date şi stocarea numelor de utilizator/parolelor.
 • Interfaţa OBWI oferă funcţii de administrare similare software-ului pentru RCS. Ea se lansează direct de pe switch printr-un browser web, iar eventualele servere conectate la RCS sunt detectate automat. Interfaţa OBWI acceptă şi autentificare Lightweight Directory Access Protocol (LDAP), care permite administrarea mai multor RCS prin aceeaşi interfaţă.

Switch-ul Dell KVM se livrează gata de utilizare cu software-ul Dell pentru RCS şi este compatibil cu software-ul de administrare Avocent® DSView® 3.

Покупка​
 Поддерживается сравнение только до 7 продуктов. Чтобы добавить этот элемент для сравнения, отмените выбор одного из других 7 продуктов.
close
 
 
P20-CS06