|

Latitude E5420m Options

intel® core™ processors
We're here to help. Contact a Dell expert ›

Go-anywhere productivity and durability

Sorry, this item is not available anymore for purchase online. Please see our recommended replacement product.

When you need to work on the go without stretching your budget to do so, the Latitude E5420m laptop delivers. This laptop brings you the durability, security and manageability you’ve come to expect from the Latitude E-Family.

Windows 7 Professional 

 • Productive mobility with 14" HD, WLED screen and Intel® Celeron® or Intel® Core™2 Duo processor options
 • Optional backlit keyboard for outstanding productivity in low-light settings
 • 4-, 6- and 9-cell battery options with fast ExpressCharge™ recharging

Latitude E5420m Laptop
Gallery

Gallery

360° & Features

360°

Video

latitude e5420m video

Suggested Product

Latitude E5420m

Az Ön életmódjára tervezve

Hatékony munka út közben – kedvező áron. A hatékony Intel® Celeron® vagy Intel® Core™ 2 Duo processzorral működő Latitude E5420m laptopban intelligens, strapabíró társra fog lelni.

Ez a tartós laptop tetőtől talpig elegáns és strapabíró kialakítású: strapabíró Tri-MetalTM borítás, csiszolt alumínium hátlapú kijelző, megerősített acél csuklópántok és erős kijelzőretesz jellemzi. A Latitude E5420m ezen kívül LCD-védőtömítést és körben ütközéscsillapítót is tartalmaz a képernyő jobb védelme érdekében, valamint folyadékálló billentyűzetet, hogy a laptop kiállja a mindennapi munka során az ütődéseket és a folyadékkal való érintkezést.

Kiemelkedő produktivitást élvezhet repülőgépen és rossz megvilágítású környezetben, köszönhetően az opcionális hátulról megvilágított1 billentyűzetnek és a hosszú akkumulátoros üzemidőt biztosító akkumulátorok széles választékának.

Végül, de nem utolsósorban pedig, mivel az E5420m a Latitude E család tagja, így az elvárt mobil produktivitást, a sziklaszilárd biztonságot és a hatékony felügyelhetőséget igazán tartós kivitelben biztosítja.


Latitude E5420m

Tartós kivitel

Az üzleti életben fontos, hogy bárhol és bármikor tudjon dolgozni. Ezért Önnek olyan elegáns laptopra van szüksége, amely lépést tart a munkájával. A Latitude E laptopok világszínvonalú dizájnja kiemelkedő tartóssággal párosul, így bárhova is vigye munkája, mindenhol teljesíthet.
 • Elegánsan dolgozhat a Dell Tri-Metal™ kivitelnek köszönhetően, amely galvanizált és csiszolt alumínium LCD-hátlapot tartalmaz.
 • Nem kell aggódnia annyit a rendetlenség miatt, köszönhetően a folyadékálló billentyűzetnek és az LCD-védőtömítésnek, mely megvédi az LCD-panelt, ha le van csukva a képernyő.
 • Értékelje a finom részleteket: erős acél csuklópántok, strapabíró kijelzőretesz, valamint porbevonatú alsó rész, amely megvédi a laptopot a sérülésektől és karcolásoktól.
Latitude E5420m

Mobil produktivitás

A hosszan tartó teljesítmény megkönnyíti munkáját, akár az irodában, akár úton van. Az üzleti igények előtérbe helyezésével tervezett Latitude E laptopok nagyszerű funkciókkal növelik a produktivitást.
 • Termelékeny maradhat a különböző üzemidőt nyújtó választható 4, 6 és 9 cellás (97 Wh-s) lítiumionos akkumulátorokkal, melyekre 3 év korlátozott garancia2 vonatkozik.
 • Többfeladatos munkavégzés üzleti teljesítménnyel az Intel® Celeron® vagy Intel® Core™2 Duo processzor és a nagy sávszélességű DDR3 memória révén.
 • Hatékonyan kommunikálhat a világgal a beépített webkamerának és a jobb hangminőséget nyújtó tömbmikrofonoknak, valamint a mobil szélessávú kapcsolathoz ideális, nagy teljesítményű antennának köszönhetően.
 • Kényelmesen dolgozhat a 180 fokban állítható LCD kijelzőnek köszönhetően.
 • Bárhol gépelhet – ez az egyetlen általános célú laptop, amely hátulról megvilágított billentyűzettel1 is kapható.

 

 

Latitude E5420m

Sziklaszilárd biztonság

A Latitude E laptopok zökkenőmentesen integrálhatók az Ön meglévő informatikai környezetébe, és nyugodt lehet felőle, hogy a laptopok – és az adatok – mindenhol biztonságban vannak.
 • A Dell adatvédelmi és titkosítási megoldásainak köszönhetően biztonságban tudhatja adatait, a Dell gyors válaszidejű leesésérzékelője és a StrikeZone™ technológia pedig megvédi az adatokat a váratlan balesetektől.
 • Az opcionális Dell adatvédelmi és -hozzáférési szolgáltatásokkal, az érintésmentes intelligens kártyával, valamint az ujjlenyomat-olvasóval való bejelentkezéssel széles körben irányíthatja, hogy ki férjen hozzá adataihoz.
 • A portvezérlési lehetőségekkel védekezhet a vírusok és az adatkiszivárogtatás ellen.

 

Latitude E5420m

Felügyelet egyszerűen

A Latitude E sorozatú laptopokat egyszerűen kezelheti és felügyelheti, a tervezéstől és üzembe helyezéstől egészen a folyamatos karbantartásig és támogatásig.
 • A Dell Latitude hosszú életciklusának és termékváltásainak, valamint a hardver- és szoftvermódosítások ImageWatch™ technológiával való előzetes követésének köszönhetően magabiztosan tervezhet a jövőben megjelenő termékekre.
 • A frissítést és szervizelést a főbb alkatrészek egyetlen ajtón keresztüli elérése teszi kényelmesebbé.
 • A 26-féle Latitude laptoppal használható egységes dokkolóegységgel és a könnyen kezelhető Dell KACE™ rendszerfelügyeleti berendezésekkel időt és pénzt takaríthat meg.
 • A Dell személyében Önnek olyan partnere van, amely testreszabható és globális szerviz- és támogatási lehetőségekkel támogatja és tartja karban az Ön rendszereit.

Display

 • 14.0” HD (1366x768) Anti-Glare LED

Optical Drive

 • DVD-ROM, DVD+/-RW

Dimensions

 • Width: 13.78" / 350mm
  Height: (front/back) 1.18"/29.90 to 1.28"/32.5mm
  Depth: 9.45" / 240mm
  Target Starting weight: 4.50lbs / 2.04kg (with 4-cell battery and airbay)

Power

 • 65 Watt AC Adapter
  90W Auto/Air DC adapter (optional)

Regulatory


Customization and setup

Deployment services
Our end-to-end deployment services are designed to simplify and accelerate the customization and utilization of your new systems. Dell Deployment Services include everything from order consolidation to coordination of deployment resources.

Managed deployment
Dell Managed Deployment Services are for customers who need a complete, end-to-end deployment solution. Managed deployments are useful within complex logistical environments that require a single point of contact.

Custom factory integration
Dell offers custom factory integration services to help accelerate your system deployments. We can perform a range of services, such as custom configuration, consolidation and integration in our factory so that you can deploy your systems right out of the box.

ImageDirect
ImageDirect is a web-based, hosted image management service that enables customers to easily create, manage and load custom images for Dell commercial client systems.

Intel® AMT and Intel vPro™ support — Not supported on Latitude 2100. For Intel AMT and Intel vPro customers, new deployment service options such as unique password prepopulation, pre-configured management settings and no-touch deployment can help ease deployment concerns while saving time and money.

Advanced configuration services — Not available on Latitude 2100. With advanced configuration services (ACS), you can save time and resources by selecting various settings during the purchase process. You can choose to partition your hard drive, select boot order, change BIOS settings and modify various standard software configuration settings.


Asset Recovery Services

Asset Recovery Services offers safe and environmentally appropriate disposal solutions for outdated or end-of-life IT assets. This service includes transportation, flexible logistics, equipment processing, detailed data security and environmental reports at an affordable price.
 You can only compare up to 7 products. To compare this item, deselect one of the other 7 products.
close
 
 
P20-CS02