Yhteystiedot

Premier-sisäänkirjaus

Laitteistotuki

Pidä kaikki Dell-tuotteet kunnossa ja varmista niiden nopea toiminta verkkopohjaisten laitteistotukipalveluidemme avulla. Määritä ja ratkaise laitteisto-ongelmat Dell-tietokoneiden vianmäärityksen avulla. Päivitä Microsoft® Windows tai asenna se uudelleen, asenna tulostinohjaimia ja laiteohjelmistoja, muodosta verkkoyhteys, hae huolto- ja käyttöoppaita sekä hae tukea muihin kuin Dellin tuotteisiin.

Vianmäärityksen apuohjelmat

Tuotetuki
Dell-tulostimien tuki
 Muita hyödyllisiä resursseja

Ratkaisuja seuraaviin aiheisiin liittyviin ongelmiin: