Laskutus- ja kuljetusasiakirjat

Laskutus- ja kuljetusasiakirjat – usein kysytyt kysymykset

Mikä on pakkausluettelo?

Jokaisen kuljetusliikkeen toimittaman tilauksen mukana on pakkausluettelo, jossa on lueteltu kaikki
toimitukseen sisältyvät tuotteet. Tämän asiakirjan on oltava pakkauksen päällä, kun tilaus toimitetaan.

Takaisin ylös

Mistä saan kopion pakkausluettelosta?

Hiljattain tehdystä tilauksesta ei koskaan aikaisemmin ole saanut pakkausluetteloa näin helposti.

Vaihtoehto 1:

1. Kirjaudu Omalle tilille
  2. Valitse Omat tilaukset -kohdasta Tilauksen tila.
  3. Valitse haluamasi tilaus.
  4. Valitse Tilaukset tiedot -sivun Lisätietoja-kohdasta Näytä pakkausluettelo.

Jos tilauksesi toimittamisesta on kulunut alle 6 kuukautta, näet pakkausluettelon ja voit tulostaa sen.
Jos tilauksesi toimittamisesta on kulunut yli 6 kuukautta, täytä lyhyt lomake, niin lähetämme nämä tiedot sinulle sähköpostitse.

Vaihtoehto 2:

1. Valitse Pakkausluettelo
  2. Täytä lomake. Turvallisuussyistä vaadimme sinulta kolme tietoa vahvistuksen suorittamista varten.

Jos tilauksesi toimittamisesta on kulunut alle 6 kuukautta, näet pakkausluettelon ja voit tulostaa sen.
Jos tilauksesi toimittamisesta on kulunut yli 6 kuukautta, täytä lyhyt lomake, niin lähetämme nämä tiedot sinulle sähköpostitse.

Huomautus:
Saat pakkausluettelon, joka sisältää seuraavat tiedot:

• Tilaustiedot
  • Lähetystiedot
  • Palvelutunnusnumerot (järjestelmätilaukset)
  • Tuotekuvaukset
  • Toimitusosoite (kun olet todentanut itsesi / kirjautunut Omalle tilillesi)

Takaisin ylös

Mistä saan kopion laskusta?

Laskusi lähetetään tilauksessa määritettyyn laskutusosoitteeseen, ja sen pitäisi saapua kolmen viikon kuluessa tilauksesi toimituksesta. Jos et tänä aikana saa laskua, toimi seuraavasti:

Vaihtoehto 1:
Valitse Lasku.
Täytä tiedot. Turvallisuussyistä vaadimme sinulta kaksi tietoa vahvistuksen suorittamista varten (sähköpostiosoitteesi ja salasanasi).
Vaihtoehto 2:
  1. Kirjaudu Omalle tilille
  2. Valitse Omat tilaukset -kohdasta Tilauksen tila.
  3. Valitse haluamasi tilaus.
  4. Valitse Tilaukset tiedot -sivun Lisätietoja-kohdasta Pyydä lasku.

Näet laskun ja voit tulostaa sen.
Jos laskun linkki ei ole käytettävissä, pyydä apua asiakastuesta toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:
Vaihtoehto 3:

1. Valitse Yhteystiedot
  2. Valitse Lähetä asiakaspalveluun sähköpostia.
  3. Valitse asianmukainen vaihtoehto.
  4. Valitse Lähetä/Jatka.

Takaisin ylös

Mistä saan kopion tuoteoppaasta?

Voit ladata tuoteoppaan toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Valitse päävalikosta (Kauppa-välilehden vierestä) Tuki-välilehti.
  2. Sivun alaosasta löydät Suositut tukityökalut -osan.
  3. Napsauta Oppaat-kuvaketta.
  4. Toimi tässä osassa olevien ohjeiden mukaan.

Takaisin ylös

Tarvitsetko lisäapua?

Ota yhteys Dellin asiakastuen asiantuntijoihin.

Takaisin ylös