Yhteystiedot

Premier-sisäänkirjaus

Oma tili

Omaan tiliin liittyvät usein kysytyt kysymykset

Miten voin luoda Oman tilin Dell.com-sivustossa?

Voit luoda Oman tilin Dell.com-sivustossa toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Napsauta Oma tili -linkkiä.
   2. Valitse Luo tili.
   3. Täytä pakolliset kentät.
   4. Valitse lomakkeen alareunasta Viimeistele rekisteröinti.

Takaisin ylös

Mihin Omaa tiliä käytetään Dell.com- tai Support.dell.com-sivustossa?

Verkossa oleva Oma tili on työkalu, jonka avulla voit

1. tarkastella nykyisiä tilauksia tai tilaushistoriaa
   2. tarkistaa tilauksen tilan
   3. tulostaa laskusta kopion
   4. käyttää muita Dell-tilaukseesi liittyviä yksilöllisiä toimintoja.

Takaisin ylös

Miten voin vaihtaa Oman tilin salasanan Dell.com-sivustossa?

Voit vaihtaa salasanan toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Kirjaudu Omalle tilille.
   2. Napsauta Oman tilin asetukset -kohdassa olevaa Sähköpostiosoite ja salasana -linkkiä.
   3. Kirjoita uusi salasana Uusi salasana -ruutuun ja Vahvista salasana -ruutuun.
   4. Valitse Päivitä.

Takaisin ylös

Mitä teen, jos olen unohtanut Oman tilin salasanan?

Jos olet kadottanut Oman tilin salasanan, voit pyytää sen sähköpostitse.

1. Siirry Oma tili -kirjautumisverkkosivulle.
   2. Valitse Salasana unohtunut?
   3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Sähköpostiosoite-ruutuun. Sen on oltava Oma tili -profiiliin rekisteröity
       sähköpostiosoite.
   4. Valitse Jatka.

Takaisin ylös

Miksi en saanut muuttaa Oman tilin salasanaa useammin kuin kerran?

Järjestelmämme sallii turvallisuussyistä salasanan vaihtamisen vain kerran 24 tunnissa.
Jos haluat palauttaa salasanasi, yritä uudelleen 24 tunnin kuluttua viimeisimmästä pyynnöstäsi.

Takaisin ylös

Voinko yhdistää Oman tilin erilliset rekisterit yhdeksi rekisteriksi?

Useita Oman tilin rekistereitä ei voi yhdistää yhdeksi rekisteriksi.
Voit päivittää yhden Oma tili -profiileistasi niin, että se sisältää muiden tilien asiakas- ja tilausnumerot erikseen.

Takaisin ylös

Sähköpostiosoitteeni on muuttunut. Miten voin päivittää tietoni?

Voit muuttaa Oman tilin sähköpostiosoitetta toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Kirjaudu Omalle tilille.
   2. Valitse Sähköposti ja salasana.
   3. Kirjoita uusi sähköpostiosoite Sähköpostiosoite-kenttään.
   4. Valitse Päivitä.

Takaisin ylös

Miksi saan virheilmoituksen ”Tämä sähköpostiosoite on jo olemassa”, kun yritän rekisteröityä Omalle tilille?

Et voi käyttää sähköpostiosoitetta, joka on jo rekisteröity olemassa olevaan Oma tili -profiiliin.
Jos yrität rekisteröidä uuden Oma tili -profiilin käyttämällä sähköpostipostiosoitetta, jota on jo käytetty toisen Oma tili -profiilin luontiin, saat virheilmoituksen ”Tämä sähköpostiosoite on jo olemassa”.

Takaisin ylös

Miksi saan virheilmoituksen ”Tämä asiakasnumero on jo liitetty toisen jäsenen profiiliin”?

Jos saat virheilmoituksen ”Tämä asiakasnumero on jo liitetty toisen jäsenen profiiliin”, kun yrität luoda tai päivittää uuden tilin, se tarkoittaa, että sinulla on jo tili, jolla käytetään kyseistä asiakasnumeroa.

Yritä kirjautua nykyiselle tilillesi. Voit pyytää alkuperäisen Oma tili -salasanasi, jos olet unohtanut sen.

Takaisin ylös

Miksi viimeaikaiset tilaukseni eivät näy Oma tili -profiilissa?

Haluamme varmistaa, että pääset tilauksesi tietoihin nopeasti ja helposti. Jos jätit tilauksen puhelimitse tai verkossa kirjautumatta ensin Oma tili -profiiliisi, tilauksesi ei ehkä automaattisesti ilmesty Oma tili -profiiliisi.

Voit kuitenkin lisätä tilauksesi tiedot Oma tili -profiiliisi manuaalisesti.

Etsi ja kirjoita muistiin tilauksestasi asiakasnumero, tilausnumero ja postinumero. Löydät nämä tiedot sähköpostitse lähetettävästä tilausvahvistuksesta.

1. Napsauta Oma tili -linkkiä.
   2. Kirjoita käyttäjänimesi ja nykyinen salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
   3. Valitse Omat tilaukset -kohdasta (oikealla puolella oleva ensimmäinen vaihtoehto) Tilauksen tila.
   4. Valitse Etsi puuttuvat tilaukset (vasemmassa alakulmassa oleva vaihtoehto).
   5. Täytä pakolliset kentät.
   6. Valitse Lisää asiakasnumero.

Huomautus: Toimi seuraavasti, jotta tulevien tilaustesi tiedot näkyvät Oma tili -profiilissasi:

Kirjaudu Oma tili -profiiliisi, ennen kuin teet tilauksen verkossa. Kun teet tilauksen puhelimitse, kerro Dellin asiakaspalveluhenkilölle Oma tili -profiilisi asiakasnumero ja pyydä, että sitä käytetään tilauksen tekemiseen.

Takaisin ylös

Tarvitsetko lisäapua?

Ota yhteys Dellin asiakastuen asiantuntijoihin.

Takaisin ylös