Tilaukseen liittyvät ongelmat

Tilaukseen liittyviä ongelmia koskevat usein kysytyt kysymykset:

 

 


Mistä löydän tilausnumeroni ja asiakasnumeroni?

Tilausnumerosi ja asiakasnumerosi lähetetään sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen mukana, kun tilauksesi on käsitelty. Muista tarkistaa, ovatko sähköpostin suodattimet ohjanneet Dellin lähettämät sähköpostiviestit roskapostilaatikkoosi.


Tarvitsetko lisäapua?

Ota yhteys Dellin asiakastuen asiantuntijoihin.

Takaisin ylös


Mitä jos toimituksesta puuttuu tuote tai se sisältää väärän tuotteen?

Jos toimituksesta puuttuu tuote tai se sisältää väärän tuotteen, vertaa saapuneita tuotteita pakkausluettelossa ja/tai tilausvahvistuksessa mainittuihin tietoihin.

Jos tilattu tuote on merkitty pakkausluetteloon ja/tai tilausvahvistusasiakirjaan oikein, mutta toimitettu tuote on väärä, ota yhteyttä Dellin asiakastukeen Ota yhteyttä asiakastukeen -sivulla olevalla verkkolomakkeella.

Jos tuote näkyy pakkausluettelossa ja/tai tilausvahvistusasiakirjassa, muttei ole saapunut, se voi olla edelleen kuljetettavana. Oman tilauksen tila -työkalun avulla voit tarkistaa, onko tuote edelleen kuljetettavana. Jos et löydä puuttuvaa tuotetta Oman tilauksen tila -työkalulla, ota yhteyttä Dellin asiakastukeen Ota yhteyttä asiakastukeen -sivulla olevalla verkkolomakkeella.

 

Takaisin ylös


Mitä teen, jos jokin toimitetun tilauksen tuotteista on vahingoittunut?

Jos sait tilauksen vahingoittuneessa pakkauksessa ja/tai tuote ei toimi oikein, ota yhteyttä asiakastukeen Ota yhteyttä asiakastukeen -verkkosivun kautta.

Takaisin ylös


Mitä jos järjestelmä varastetaan?

Jos järjestelmä on varastettu, ilmoita asiasta Dellille täyttämällä Varastettu järjestelmä -lomake. Dell suosittelee ilmoittamaan asiasta myös poliisille, jotta voimme pyydettäessä luovuttaa tietoja valtuutetuille viranomaisille.

Takaisin ylös


Miksi tilaukseni on peruutettu?

Tilaus voidaan peruuttaa kolmesta syystä:

   1. Emme ole saaneet maksuasi.
   2. Tilaamasi tuote ei enää ole saatavilla.
   3. Maksusi käsittely epäonnistui.

Jos et ole saanut mitään ilmoitusta ja tilauksesi on virheellisesti peruutettu, ota yhteyttä asiakastukeen asian selvittämiseksi.

Takaisin ylös


Miten voin tarkistaa palvelupyyntöni tilan?

Voit seurata tukipalvelupyynnön tilaa jokaisena viikonpäivänä vuorokauden ympäri Dellin Asiakastukipyynnön tila -työkalun avulla. 

Pääset käyttämään tätä työkalua antamalla kahdet eri vahvistustiedot. Voit tarkastella palvelupyyntösi tilaa viimeisten 120 päivän ajalta sen mukaan, millä tiedoilla kirjauduit työkaluun.

 Jos kirjaudut palveluun tietyllä palvelupyyntönumerolla, työkalu näyttää vain kyseiseen palvelupyyntöön liittyvät tiedot. Jos taas käytät kirjautumiseen tilausnumeroa tai asiakasnumeroa, näet kaikkien kyseiseen numeroon liittyvien palvelupyyntöjen tilan viimeisten 120 päivän ajalta.

Saat reaaliaikaisia tietoja rekisteröitymällä sähköposti-ilmoitusten tilaajaksi. Kun tapauksessasi edistytään, saat siitä välittömästi tiedon sähköpostiisi. Voit poistaa nämä ilmoitukset käytöstä milloin tahansa käyttämällä Peru-linkkiä, joka on kaikissa lähetettävissä sähköposti-ilmoituksissa.

Huomaa, että työkalu on tarkoitettu asiakaspalveluun/tilaukseen liittyvien tukipyyntöjen tekemiseen. Jos haluat seurata tekniseen tukeen ilmoittamasi ongelman käsittelyn edistymistä, voit tarkistaa käsittelyn tilan Tukihistoria ja osien lähetys -työkalulla.

Takaisin ylös


Mistä löydän Internet-kuitin numeron?

Internet-kuitin numero lähetetään sinulle sähköpostitse tilausvahvistusasiakirjassa, kun olet tehnyt tilauksen Internetissä. Muista tarkistaa, ovatko sähköpostin suodattimet ohjanneet Dellin lähettämät sähköpostiviestit roskapostilaatikkoosi.

Takaisin ylös


Milloin voin odottaa näkeväni kaikki tilaustani koskevat tiedot verkossa?

Tilaustietoja voi tarkastella Dellin verkkotilausten tilatyökalussa sen jälkeen, kun olet saanut tilausvahvistuksen sähköpostitse. Sinun pitäisi saada tilausvahvistus sähköpostitse 48 tunnin kuluessa tilauksen jättämisestä.

Takaisin ylös