Contact opnemen

Aanmelden bij uw Premier-account Aanmelden

Facturen en verzenddocumenten

Veelgestelde vragen over facturen en verzenddocumenten

Wat is een pakbon?

Elke bestelling die door de transporteur wordt geleverd, bevat een pakbon met alle artikelen
die zijn geleverd. Dit document moet bij levering van uw bestelling boven op de verzenddoos zijn aangebracht.

Terug naar boven

Hoe kan ik een kopie van mijn pakbon krijgen?

Nooit eerder kon u zo eenvoudig een kopie van uw pakbon voor een recente bestelling ontvangen.

Optie 1:

1. Meld u aan bij Mijn account .
  2. Klik onder Mijn bestellingen op Status van bestelling.
  3. Selecteer de betreffende bestelling.
  4. Klik op de pagina Bestelgegevens in het gedeelte Verwante informatie op Pakbon weergeven.

Binnen zes maanden na de verzenddatum van uw bestelling kunt u de pakbon weergeven en afdrukken.
Als de datum van uw aanvraag meer dan zes maanden na de verzenddatum van uw bestelling valt, vult u dit korte formulier in. Wij bezorgen u dan deze informatie via e-mail.

Optie 2:

1. Klik op Pakbon
  2. Vul het formulier in. Voor uw bescherming vragen wij u zich te verifiëren met drie verschillende gegevens.

Binnen zes maanden na de verzenddatum van uw bestelling kunt u de pakbon weergeven en afdrukken.
Als de datum van uw aanvraag meer dan zes maanden na de verzenddatum van uw bestelling valt, vult u dit korte formulier in. Wij bezorgen u dan deze informatie via e-mail.

Opmerking:
U krijgt uw pakbon met:

• Informatie over uw bestelling
  • Verzendgegevens
  • Servicetagnummers (systeembestellingen)
  • Productbeschrijvingen
  • Leveringsadres (wanneer u bent geverifieerd/aangemeld bij Mijn account)

Terug naar boven

Hoe kan ik een kopie van mijn factuur krijgen?

Uw factuur wordt naar het factureringsadres verzonden dat bij de bestelling hoort en arriveert in principe binnen drie weken nadat uw bestelling is bezorgd. Als u binnen deze tijd geen factuur hebt ontvangen, doet u naar keuze het volgende:

Optie 1:
Klik op Factuur.
Vul de gegevens in. Voor uw bescherming vragen wij u zich te verifiëren met twee verschillende gegevens (uw e-mailadres en wachtwoord).
Optie 2:
  1. Meld u aan bij Mijn account .
  2. Klik onder Mijn bestellingen op Status van bestelling.
  3. Selecteer de betreffende bestelling.
  4. Klik op de pagina Bestelgegevens in het gedeelte Verwante informatie op Een factuur aanvragen.

U kunt dan uw factuur weergeven en afdrukken.
Als de factuurlink niet beschikbaar is, doet u het volgende om hulp van de klantenservice te vragen:
Optie 3:

1. Klik op Contact opnemen
  2. Selecteer de Klantenservice via e-mail.
  3. Kies de juiste optie
  4. Klik op Verzenden/Doorgaan

Terug naar boven

Hoe kan ik een kopie van de handleiding bij mijn product krijgen?

Ga als volgt te werk om een producthandleiding te downloaden:

1. Selecteer het tabblad Support in het hoofdmenu (naast het tabblad Winkelen)
  2. Onder op de pagina ziet u het gedeelte Populaire tools voor support.
  3. Klik op het pictogram Handleidingen.
  4. Volg de instructies in dit gedeelte op.

Terug naar boven

Hebt u verdere ondersteuning nodig?

Neem contact op met onze experts van de Dell klantenservice.