Contact opnemen

Aanmelden bij uw Premier-account Aanmelden

Mijn account

Veelgestelde vragen over Mijn account

Hoe kan ik Mijn account instellen op Dell.com?

Ga als volgt te werk als u Mijn account wilt aanmaken op Dell.com:

1. Klik op de link Mijn account.
   2. Klik op Maak een account.
   3. Vul de vereiste velden in.
   4. Klik op Registratie voltooien onder aan de pagina.

Terug naar boven

Waarvoor wordt Mijn account gebruikt op Dell.com of Support.dell.com?

Mijn account is een online tool waarmee u het volgende kunt doen:

1. Actuele bestellingen of uw bestelgeschiedenis weergeven.
   2. De status van een bestelling controleren.
   3. Een kopie van een factuur afdrukken.
   4. Andere speciale functies afhankelijk van uw specifieke bestellingen bij Dell.

Terug naar boven

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord voor Mijn account op Dell.com?

Ga als volgt te werk om uw wachtwoord te wijzigen:

1. Meld u aan bij Mijn account.
   2. Klik op de link E-mail en wachtwoord in het gedeelte Instellingen voor Mijn account.
   3. Typ uw nieuwe wachtwoord in het vak Nieuw wachtwoord en in het vak Wachtwoord bevestigen
   4. Klik op Bijwerken.

Terug naar boven

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord voor Mijn account ben vergeten?

Als u uw wachtwoord voor Mijn account bent vergeten of niet meer kunt vinden, kunt u uw wachtwoord per e-mail laten toesturen.

1. Ga daarvoor naar de aanmeldpagina voor Mijn account.
   2. Klik op Wachtwoord vergeten?
   3. Typ uw e-mailadres in het vak E-mailadres. Dit moet het e-mailadres zijn dat momenteel is geregistreerd in uw Mijn
       Account.
   4. Klik op Doorgaan.

Terug naar boven

Waarom mag ik het wachtwoord voor Mijn account maar één keer wijzigen?

Als extra beveiliging accepteert ons systeem slechts één aanvraag voor een wachtwoordwijziging per 24 uur.
Als u uw wachtwoord opnieuw moet instellen, kunt u dit 24 uur na uw laatst geaccepteerde aanvraag opnieuw proberen.

Terug naar boven

Kan ik verschillende geregistreerde accounts consolideren tot één profiel in Mijn account?

U kunt niet meerdere in Mijn account geregistreerde profielen consolideren of combineren tot één profiel.
U kunt wel de afzonderlijke klant- en bestelnummers uit de andere accounts in een van uw accountprofielen opnemen.

Terug naar boven

Mijn e-mailadres is gewijzigd. Hoe kan ik mijn records bijwerken?

Ga als volgt te werk om uw e-mailadres voor Mijn account te wijzigen:

1. Meld u aan bij Mijn account.
   2. Klik op E-mail en wachtwoord.
   3. Typ uw nieuwe e-mailadres in het vak E-mailadres.
   4. Klik op Bijwerken.

Terug naar boven

Waarom wordt de foutmelding 'Dit e-mailadres bestaat al' weergegeven wanneer ik Mijn account probeer te registreren?

U kunt geen e-mailadres gebruiken dat al is geregistreerd voor een bestaand accountprofiel.
Als u probeert een nieuw accountprofiel te registreren met een e-mailadres dat al voor een ander accountprofiel was gebruikt, wordt de foutmelding 'Dit e-mailadres bestaat al' weergegeven.

Terug naar boven

Waarom wordt de foutmelding 'Dit klantnummer is al gekoppeld aan het profiel van een ander lid' weergegeven?

Als de foutmelding 'Dit klantnummer is al gekoppeld aan het profiel van een ander lid' wordt weergegeven wanneer u probeert een nieuw account te maken of bij te werken, betekent dit dat u al een account met dat klantnummer hebt.

Probeer u aan te melden bij het bestaande account. U kunt het wachtwoord van uw oorspronkelijke account aanvragen als u het niet meer weet.

Terug naar boven

Waarom worden mijn meest recente bestellingen niet weergegeven in Mijn account?

Wij willen dat u snel en makkelijk toegang hebt tot de gegevens van al uw bestellingen. Als u telefonisch hebt besteld, of als u online hebt besteld zonder u eerst aan te melden bij uw accountprofiel, wordt uw bestelling mogelijk niet automatisch weergegeven in Mijn account.

U kunt echter wel de gegevens van uw bestelling handmatig aan Mijn account toevoegen.

Zoek het klantnummer, het bestelnummer en de postcode voor uw bestelling en noteer deze. U vindt deze gegevens in de e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

1. Klik op de link Mijn account.
   2. Typ uw gebruikersnaam en uw huidige wachtwoord en klik op Inschrijven.
   3. Klik onder Mijn bestellingen (eerste optie rechts) op Status van bestelling.
   4. Klik op Ontbrekende bestellingen zoeken (optie links onderaan).
   5. Vul de vereiste velden in.
   6. Klik op Klantnummer toevoegen.

Opmerking: houd de volgende richtlijnen aan om ervoor te zorgen dat de gegevens van uw toekomstige bestellingen in uw accountprofiel worden weergegeven:

Meld u aan bij Mijn account voordat u online bestelt. Geef bij telefonische bestellingen het klantnummer van uw accountprofiel door en vraag de vertegenwoordiger van Dell om dit nummer voor uw bestelling te gebruiken.

Terug naar boven

Hebt u verdere ondersteuning nodig?

Neem contact op met onze experts van de Dell klantenservice.