Applikasjoner og programvare

Applikasjonene og programvaren som er installert på Dell-PC-en din, er der for å gjøre livet enklere. Hvis du får problemer, kan du få hjelp fra applikasjons- og programvarestøtten vår. Les gjennom de utvalgte ekspertartiklene våre, og tilpass Dell-maskinen etter behovene dine.

Microsoft-programvare

Ser du etter støtte for Microsoft Windows?
Klikk her for å velge Windows-operativsystemet du har

Operativsystemer som støttes av Dell
Klikk her for å se hvilket operativsystem som støttes for Dell-maskinen din

Feilsøke problemer med nettleseren

Dell-programvare

Dropbox

Få støtte for tredjepartsprogramvare med partnerne våre
Klikk her

Gå til ressurssenteret for virksomheter for å få støtte for virksomhetsprogramvare