Min konto – vanlige spørsmål

Hvordan oppretter jeg Min konto på Dell.com?

Hvis du vil opprette en Min konto på Dell.com, følger du denne framgangsmåten:

1. Klikk på denne koblingen: Min konto.
   2. Klikk på Opprett en konto.
   3. Fyll ut de obligatoriske feltene
   4. Klikk på Fullfør registrering nederst i skjemaet.

Tilbake til toppen

Hva brukes Min konto til når jeg går inn på Dell.com eller Support.dell.com?

Min konto på webområdet er et verktøy som du kan bruke til å:

1. Se bestillinger under behandling eller historikk over tidligere bestillinger.
   2. Kontrollere bestillingsstatus.
   3. Skriv ut en kopi av en faktura.
   4. Andre personlige funksjoner for Dell-bestillingene dine.

Tilbake til toppen

Hvordan bytter jeg passord for Min konto på Dell.com?

Hvis du vil bytte passord, følger du denne framgangsmåten:

1. Logg deg på Min konto
   2. Klikk på koblingen E-post og passord under Innstillinger for Min konto.
   3. Skriv inn det nye passordet i feltet Nytt passord og Bekreft passord.
   4. Klikk på Oppdater.

Tilbake til toppen

Hva gjør jeg hvis jeg har glemt påloggingspassordet til Min konto?

Hvis du har mistet eller glemt passordet til Min konto, kan du få det tilsendt i en e-post.

1. Gå til påloggingssiden for Min konto.
   2. Klikk på Glemt passordet?
   3. Skriv inn e-postadressen din i feltet E-postadresse. Dette må være e-postadressen som er registrert i Min
       konto-profilen.
   4. Klikk på Fortsett.

Tilbake til toppen

Hvorfor kan jeg ikke endre passordet for Min konto mer enn én gang?

Som en ekstra sikkerhet tillater systemet bare ett passordbytte per 24 timer.
Hvis du trenger å tilbakestille passordet, kan du prøve igjen når det har gått 24 timer siden forrige gang du gjorde det.

Tilbake til toppen

Kan jeg konsolidere separate Min konto-registreringer til én?

Det er ikke mulig å konsolidere eller kombinere flere Min konto-registreringer til én.
Du kan imidlertid oppdatere én av Min konto-profilene og legge inn kunde- og bestillingsnumrene fra de andre kontoene.

Tilbake til toppen

Jeg har skiftet e-postadresse, hvordan oppdaterer jeg kontoopplysningene?

Hvis du vil skifte e-postadresse for Min konto, følger du denne framgangsmåten:

1. Logg deg på Min konto
   2. Klikk på E-post og passord.
   3. Skriv inn den nye e-postadressen din i feltet E-postadresse.
   4. Klikk på Oppdater.

Tilbake til toppen

Hvorfor får jeg en feilmelding om at e-postadressen allerede finnes når jeg forsøker å registrere meg på Min konto?

Du kan ikke bruke en e-postadresse som allerede er registrert i en eksisterende Min konto-profil.
Hvis du prøver å registrere en ny Min konto-profil med en e-postadresse som har blitt brukt til å registrere en annen Min konto-profil, vil du få en feilmelding om at e-postadressen allerede finnes.

Tilbake til toppen

Hvorfor får jeg en feilmelding om at dette kundenummeret allerede er knyttet til en annen medlemsprofil?

Hvis du får en feilmelding om at dette kundenummeret allerede er knyttet til en annen medlemsprofil når du prøver å opprette eller oppdatere en ny konto, betyr det at du allerede har en konto med det kundenummeret.

Prøv å logge deg på kontoen som du har fra før. Hvis du har glemt passordet for Min konto, kan du be om å få det tilsendt.

Tilbake til toppen

Hvorfor vises ikke de nyeste bestillingene mine i Min konto-profilen?

Vi vil at du skal ha rask og enkel tilgang til opplysninger om alle bestillingene dine. Hvis du bestilte per telefon eller bestilte på webområdet før du logget deg på Min konto-profilen, kan det hende at bestillingen ikke dukker opp automatisk i Min konto-profilen.

Du kan imidlertid legge inn bestillingsinformasjonen manuelt i Min konto-profilen.

Finn og noter kundenummeret, bestillingsnummeret og postnummeret for bestillingen. Denne informasjonen finner du i bestillingsbekreftelsen du fikk per e-post.

1. Klikk på denne koblingen: Min konto
   2. Skriv inn brukernavnet og det aktuelle passordet, og klikk deretter på Logg på.
   3. Under Mine bestillinger (første alternativ på høyre side) klikker du på Bestillingsstatus
   4. Klikk på Finn manglende bestillinger (nederst til venstre)
   5. Fyll ut de obligatoriske feltene
   6. Klikk på Legg til kundenummer.

Merk: Hvis du vil forsikre deg om at informasjonen for framtidige bestillinger vises i Min konto-profilen din, følger du disse retningslinjene:

Logg deg på Min konto-profilen før du bestiller på webområdet. Når du bestiller via telefon, oppgir du kundenummeret for Min konto-profilen til Dell-medarbeideren og ber om at det blir brukt til å legge inn bestillingen.