Endring av bestillinger og retur

Endring av bestillinger og retur – vanlige spørsmål

 


Kan jeg endre bestillingen min?

Før du sender en bestilling, bør du dobbeltsjekke at du har fått med deg alt du trenger, ettersom vi ikke har mulighet til å endre bestillingen etter at den er sendt.
Bestillingen blir lagt inn i bestillingssystemet vårt umiddelbart, slik at vi kan skreddersy løsningen til dine behov, så det er ikke mulig å endre bestillingen på noe vis etter at den er sendt.
Hvis du har glemt noe, kan du gå til webområdet vårt og legge inn en ny bestilling. Klikk på Handle-kategorien i hovedmenyen.

 

Tilbake til toppen


Kan jeg kansellere bestillingen min?

Du kan kun kansellere en bestilling før vi har begynt å produsere eller pakke bestillingen.

Hvis du vil finne ut om det fortsatt er mulig å kansellere en bestilling, går du til Dells verktøy for bestillingsstatus.
Hvis bestillingen har status som Under produksjon eller Sendt, er det for sent å kansellere den.

Tilbake til toppen


Hva er Dells retningslinjer for retur?

Hvis du ønsker å returnere dine ordre ber vi deg sende inn et returskjema innen 14 dager etter leveranse slik at vi kan arrangere en retur. Har det gått mer enn 14 dager etter leveranse ber vi deg kontakte kundeservice direkte. Bemærk at disse vilkår kun gjelder forbrukere med ordre til hjemmebruk.

Tilbake til toppen


Får jeg refundert fraktkostnadene hvis jeg returnerer en bestilling til Dell?

Mer informasjon om retur av Dell-produkter, inkludert nærmere informasjon om avgifter for mottak av returvarer og frakt, finner du i Dells returretningslinjer.

Når du returnerer systemet, legger vi inn kreditt i kontoen din som tilsvarer prisen på systemet, minus fraktkostnadene for forsendelsen ut til deg samt eventuelle avgifter for mottak av returvarer. Fraktkostnader kan ikke refunderes.

Tilbake til toppen


Trenger du mer hjelp?

Ta kontakt med ekspertene i Dells kundestøtte.

Tilbake til toppen