Applikationer och programvara

Programmen som är installerade på din Dell-dator har utformats för att göra tillvaron lite enklare. Vår programvarusupport hjälper dig att hitta lösningar på eventuella problem. Bläddra bland särskilt utvalda artiklar skrivna av experter och få din Dell att fungera som du vill.

Programvara från Microsoft

Letar du efter support för Microsoft Windows?
Klicka här för att välja din version av Windows

Operativsystem som stöds av Dell
Klicka här om du vill veta vilket operativsystem som stöds för din Dell

Felsöka problem med webbläsaren

Dropbox

Dell-programvara

SupportAssist för datorer och surfplattor

Dell DataSafe Local Backup

Få support för programvara från tredje part med våra partners
Klicka här

Besök vårt resurscenter för företag om du vill ha hjälp med företagsprogramvara