Logga in

Mitt konto

Mitt konto – Vanliga frågor och svar

Hur skapar jag "Mitt konto" på Dell.com?

Följ de här anvisningarna för att skapa "Mitt konto" på Dell.com:

1. Klicka på följande länk: Mitt konto.
   2. Klicka på "Skapa ett konto".
   3. Fyll i de obligatoriska fälten.
   4. Klicka på "Slutför registreringen" längst ned i formuläret.

Tillbaka till början

Vad är fördelarna med att logga in på "Mitt konto" till när jag besöker Dell.com eller Support.dell.com?

"Mitt konto" är ett onlineverktyg som ger dig möjlighet att:

1. Visa aktuella beställningar eller beställningshistorik.
   2. Kontrollera beställningsstatus
   3. Skriva ut en kopia av en faktura.
   4. Få tillgång till andra anpassade funktioner för dina specifika Dell-beställningar.

Tillbaka till början

Hur ändrar jag mitt lösenord för "Mitt konto" på Dell.Com?

Följ de här anvisningarna om du vill ändra ditt lösenord:

1. Logga in på Mitt konto.
   2. Klicka på länken "E-post och lösenord" som du hittar i avsnittet "Mina kontoinställningar".
   3. Ange ditt nya lösenord i rutan "Nytt lösenord" och i rutan "Bekräfta lösenord".
   4. Klicka på "Uppdatera".

Tillbaka till början

Vad gör jag om jag har glömt lösenordet till "Mitt konto"?

Om du glömt eller blivit av med lösenordet till "Mitt konto" kan du få det skickat till dig via e-post.

1. Gå till inloggningssidan för Mitt konto.
   2. Klicka på Glömt lösenordet?
   3. Skriv din e-postadress i rutan E-postadress. Du måste ange den e-postadress som för närvarande är registrerad i din "Mitt
       konto"-profil.
   4. Klicka på "Fortsätt".

Tillbaka till början

Varför kan jag inte ändra lösenord för "Mitt konto" mer än en gång?

Vi har infört en extra säkerhetsåtgärd som innebär att systemet endast tillåter en lösenordsändring per dygn.
Försök igen efter 24 timmar om du vill återställa ditt lösenord.

Tillbaka till början

Kan jag samla separata "Mitt konto"-profiler under ett och samma konto?

Det går inte att samla eller kombinera flera "Mitt konto"-profiler under ett enda konto.
Du kan uppdatera en av dina "Mitt konto"-profiler så att den innehåller de separata kund- och beställningsnumren från de andra kontona.

Tillbaka till början

Jag har ny e-postadress, hur uppdaterar jag mina inställningar?

Följ de här anvisningarna om du vill ändra e-postadress för "Mitt konto":

1. Logga in på Mitt konto.
   2. Klicka på "E-postadress och lösenord."
   3. Skriv din nya e-postadress i fältet E-postadress.
   4. Klicka på "Uppdatera".

Tillbaka till början

Varför får jag ett felmeddelande om att e-postadressen redan finns när jag försöker registrera mig för "Mitt konto"?

Du kan inte använda en e-postadress som redan är registrerad för en befintlig "Mitt konto"-profil.
Om du försöker registrera en "Mitt konto"-profil med en e-postadress som använts för att skapa en annan "Mitt konto"-profil kommer du få felmeddelandet "Den här e-postadressen finns redan".

Tillbaka till början

Varför får jag ett felmeddelande om att mitt kundnummer redan är kopplat till en annan medlemsprofil?

Om du får felmeddelandet "Det här kundnumret är redan kopplat till en annan medlemsprofil" när du försöker skapa eller uppdatera ett nytt konto innebär det att du redan har ett annat konto registrerat på det kundnumret.

Försök att logga in på det befintliga kontot. Om du har glömt det ursprungliga lösenordet för "Mitt konto" kan du begära att få det skickat till dig.

Tillbaka till början

Varför syns inte mina senaste beställningar i "Mitt konto"-profilen?

Vi vill att du ska få tillgång till all din beställningsinformation så snabbt och enkelt som möjligt. Om du beställde via telefon eller gjorde en onlinebeställning utan att först ha loggat in på din "Mitt konto"-profil är det inte säkert att din beställning automatiskt visas i "Mitt-konto"-profilen.

Det går däremot bra att lägga till beställningsinformationen manuellt i din "Mitt konto"-profil.

Ta reda på kundnummer, beställningsnummer och postnummer för beställningen. Du hittar informationen i beställningsbekräftelsen som du fick via e-post.

1. Klicka på följande länk: Mitt konto.
   2. Ange ditt användarnamn och nuvarande lösenord och klicka sedan på Logga in.
   3. Gå till avsnittet "Mina beställningar" (första alternativet till höger) och klicka sedan på "Beställningsstatus".
   4. Klicka på "Hitta saknade beställningar" (nere till vänster).
   5. Fyll i de obligatoriska fälten.
   6. Klicka på "Lägg till kundnummer".

Obs! Följ de här anvisningarna för att försäkra dig om att framtida beställningar visas i din "Mitt konto"-profil:

Logga in på din "Mitt konto"-profil innan du beställer online. Om du beställer via telefon uppger du kundnumret för din "Mitt konto"-profil för Dell-representanten och ber dem att lägga in beställningen under det kundnumret.

Tillbaka till början