Dell XPS 10 tablet maakt na gebruik van de vliegtuigmodus soms geen verbinding met bekende Wi-Fi-netwerken

Samenvatting van het artikel: Dit artikel behandelt het probleem dat de Dell XPS 10 tablet na in vliegtuigmodus te zijn geweest geen verbinding meer maakt met een bekend Wi-Fi-netwerk.

Probleem:
Bezitters van een Dell XPS 10 tablet kunnen te maken krijgen met het probleem dat het apparaat na in vliegtuigmodus te zijn geweest niet meer automatisch verbinding maakt met een bekend Wi-Fi-toegangspunt.

Discussie:
Als u de vliegtuigmodus inschakelt en vervolgens weer uitschakelt, kan het gebeuren dat het apparaat niet direct weer verbinding maakt met een bekend, reeds eerder geverifieerd, draadloos toegangspunt. Als u ten minste 2 minuten wacht, maakt het apparaat op eigen kracht weer verbinding. Dit probleem kan zich af en toe voordoen, maar zal zich waarschijnlijk niet elke keer voordoen dat de vliegtuigmodus wordt uitgeschakeld.

Oplossing:
Dit is een bekend probleem dat zich ook op andere Windows 8/RT-apparaten kan voordoen. Een oplossing wordt aangeboden via het Microsoft Update-proces, zodra deze beschikbaar is.

Artikel-id: SLN128937

Laatste wijzigingsdatum: 06-03-2013 00:00