Mijn Dell computer is zonder schijven geleverd

Inhoudsopgave

1. Waarom zijn er geen schijven bij mijn Dell computer geleverd?
  2. Waar kan ik informatie vinden over de back-up- en herstelsoftware? Hoe maak ik systeemherstelschijven?

Dit artikel bevat informatie over de redenen waarom er bij uw computer geen schijven zijn geleverd en hoe u de software voor back-up en herstel gebruikt.

Waarom zijn er geen schijven bij mijn Dell computer geleverd?

Dell luistert naar haar klanten! Dell doet haar uiterste best om de beste producten en oplossingen te leveren en het milieu te beschermen. Wij realiseren ons dat het bewaren en terugvinden van stapels schijven tijdrovend kan zijn en de productiviteit in uw organisatie of omgeving niet ten goede komt. Daarom hebben we twee back-up- en herstelproducten ontwikkeld waarmee u naar wens back-ups van uw computerdata kunt maken en terugzetten met behulp van een schijf of USB-stick. U kunt uw computer ook herstellen naar de fabrieksimage van de harde schijf of in sommige gevallen de schijf of USB-stick die u hebt gemaakt met deze software.
Terug naar boven

Waar kan ik informatie vinden over de back-up- en herstelsoftware?

Dell heeft Backup and Recovery Programma informatie op onze website gevestigd hier . Naast deze hebben we herstellen en Resinstall info voor alle Windows-besturingssystemen in onze Knowledge Base articlce "Herstel / Resintall Windows "

Terug naar boven

Artikel-id: SLN128947

Laatste wijzigingsdatum: 13-07-2016 03:51