Op de Dell XPS 10 tablet wordt de foutmelding weergegeven dat USB niet wordt herkend

Samenvatting van het artikel: Dit artikel behandelt het probleem dat bepaalde USB-apparaten op de Dell XPS 10 tablet een foutmelding veroorzaken dat de USB niet wordt herkend.

Probleem:
Bezitters van de Dell XPS 10 tablet kunnen een foutmelding zien dat USB niet wordt herkend wanneer ze de tablet docken of wanneer ze het apparaat opstarten.

Discussie:
Het dockingtoetsenbord van de XPS 10 heeft twee USB-poorten, en de tablet zelf heeft een mini-USB-poort. Deze poorten ondersteunen elk maximaal 500 milliampère. Dit is voldoende voor de meeste muizen en toetsenborden, maar onvoldoende voor een optische schijf of externe harde schijf die niet voorzien is van een eigen voeding.

Oplossing:
De hardware is zo ontworpen. Om de fout op te lossen, verwijdert u het apparaat uit de USB-poort. Deze apparaten werken alleen op de XPS 10 tablet als ze zijn voorzien van een eigen externe voeding.

Artikel-id: SLN129540

Laatste wijzigingsdatum: 24-03-2013 00:00