Dell XPS 18 start mogelijk niet direct op na het uitpakken

In dit artikel wordt uitgelegd waarom het Dell XPS 18 systeem niet opstart nadat het uit de verpakking is gehaald.

Probleem:
Het kan lijken alsof de Dell XPS 18 niet direct wil opstarten wanneer deze uit de verpakking is gehaald.

Beschrijving:
Het Dell XPS 18 systeem wordt in een speciale modus geleverd om te voorkomen dat de batterij onbedoeld wordt ontladen wanneer de aan/uit-knop in contact komt met het verpakkingsmateriaal.

Oplossing:
Dit is geen fout van de hardware of software. Bij de eerste keer opstarten moet de netadapter op het systeem zijn aangesloten. Nadat het apparaat voor het eerst is ingeschakeld, kan het ook worden opgestart zonder aangesloten netadapter, mits de batterij voldoende is opgeladen.

Artikel-id: SLN129583

Laatste wijzigingsdatum: 29-06-2016 04:04