Digitizer-functies op de Dell Latitude ST tablet

Samenvatting van het artikel: Dit artikel bekijkt u enkele van de functies van de N-trig-applet die regelt de digitizer-functies van de Dell Latitude ST tablet.

Inhoudsopgave:

1. Met behulp van de tab Digitizer-opties
  2. Gebruik en onderhoud van de elektrostatische pen

De N-trig tablet-instellingen wordt gebruikt om diverse instellingen van de digitizer. Zodra de N-trig zijn geladen, verschijnt een pictogram in het systeemvak. Wanneer u de aanwijzer boven het pictogram houdt, verschijnt het versienummer van de firmware. Klik met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram om het submenu van eigenschappen en over.

1. Met behulp van de tab Digitizer-opties

Er zijn vier verschillende invoermodus instellingen die zijn gekozen in de digitizer settings.

• Alleen pen - In deze modus wordt de stylus is het enige toestel dat kan worden gebruikt als invoerapparaat voor de N-trig digitizer gebruiken. Het wijzigen van de modus Alleen pen naar een andere modus wordt gedaan door te klikken met een actief invoerapparaat op het N-trig pictogram in het systeemvak. Wanneer u de applet hebt geopend, selecteert u de gewenste modus en tik op OK.
  • Raak alleen -- in de modus Alleen aanraking is één vinger het enige invoerapparaat dat kan worden gebruikt met de N-trig digitizer gebruiken. Gebruik van de stylus is niet mogelijk. Het is belangrijk te weten dat slechts één hand contaact is toegestaan met de digitizer voor een correcte werking. De modus Alleen aanraking naar een andere modus wordt gedaan door aanraking ing het N-trig pictogram in het systeemvak met een vinger en de gewenste modus. Tik op OK om te bevestigen.
  • Automatische modus - De N-Trig digitizer kan automatisch een pen of een vinger aanraken. Het doel van de Automatische modus kan de gebruiker intuïtief overschakelen tussen de modus Alleen pen en de modus Alleen aanraking. Het standaard invoerapparaat in de Automatische modus is de pen, zolang deze binnen het bereik van het tabletscherm is (zweven of in contact). Een basisprincipe van de Automatische modus is dat de detectie van de pen in de nabijheid van de digitizer de digitizer in de modus Alleen pen als een eerste prioriteit. Een dubbele tip met de vinger op het scherm (zoals bij dubbelklikken met een muis dubbelklikken), schakelt de digitizer van de modus Alleen pen naar de modus Alleen aanraking. Het systeem blijft in de modus Alleen aanraking zolang de pen buiten bereik. Wanneer de pen weer gedetecteerd wordt, schakelt het systeem automatisch over naar de modus Alleen pen.
  • Dual Mode (Windows 7) - Duale modus is een unieke bedrijfsmodus die alleen werkt wanneer u de Windows 7-besturingssysteem. In deze modus schakelt het besturingssysteem automatisch tussen het beschikbare aanwijsapparaat op basis van de interne prioriteit en attributen.

Fijnafstemming van touch

Met de touchkalibratie wordt de kalibratie van het touchinvoersysteem naar de optimale staat. Als u denkt dat de vingerdetectie van de tablet niet goed werkt, een herkalibratie van de touch-functie kan worden in volgorde. Om dit te bewerkstelligen, klik op de knop Start en volg daarna de aanwijzingen op het scherm.

Raak het scherm terwijl de tik op reset bezig is.

2. Gebruik en onderhoud van de elektrostatische pen

Penkenmerken

1. Pen carrosserie
  2. Nr. 2 - Gum knop
  3. Nr. 1 - met de rechtermuisknop op de knop
  4. Penpunt
  5. Verwijderbare dop (Vervang batterij)

Penkenmerken in de digitizer-instellingen

Om de N-Trig Digitizer Settings venster kunt u klikken op het tabblad Pen te bereiken van de diverse functies van de pen.
  1. Pen ondersteunde functies -- De twee pen knoppen kunnen worden geprogrammeerd voor het uitvoeren van specifieke functies. Penknop nr. 1 is de ene die zich het verst van de cilinder. Penknop nr. 2 is de ene iets boven de knop overig. Elke knop kan worden geprogrammeerd als een klik met rechts op de muis wilt wissen, wat is geschreven met de pen, of ze kunnen worden uitgeschakeld zodat het klikken op de knop pen doet niets.
  2. Pen Batterij status -- In dit gedeelte kunt u de status van de batterij in de pen. Om de batterijstatus, raak gewoon het scherm met de pen en houd deze ingedrukt.
De Latitude ST tablet geeft een waarschuwing wanneer de pen batterij bijna leeg is. Voor het aanpassen van het type geluid waarschuwing gegeven, ga naar de tab Interactieopties van de Digitizer Settings-venster.

Artikel-id: SLN149221

Laatste wijzigingsdatum: 26-02-2018 07:44