Laptop-LCD wordt uitgeschakeld tijdens normaal gebruik

Artikel beschreven informatie voor het oplossen van problemen met een LCD-scherm uitschakelen of wordt omgezet in stand-by/slaapstand of sluimerstand tijdens normaal gebruik.

Het LCD-scherm uitgeschakeld tijdens gebruik

U kunt zich bepaalde symptomen waarbij uw LCD-scherm power off of ga naar een stand-by/slaapstand of sluimerstand zetten.

Controleer het onderstaande mogelijke oorzaken:

• Magnetische armbanden of sieraden

• Stacking van laptopsystemen boven op elkaar

• Elektrische apparaten in de nabijheid

• Andere magnetische bronnen

Op veel systemen is er een magneet bevindt zich in het LCD-surround (A) (meestal de rechterbovenhoek) wanneer het scherm is afgesloten dit veroorzaakt een reedschakelaar in de polssteun (B) te sluiten, het invullen van een circuit.

Dit zal activeren belangrijker actie uw besturingssysteem heeft ingesteld voor 'wanneer het deksel wordt gesloten' normaal gesproken schakelt het LCD- of verzenden van het systeem in een energiebesparende stand-bymodus.

Reedschakelaar schema effecten van magneten.
Pic1: diagram toont ongeveer locaties van LCD reedschakelaar en magneet die een maken geen video scenario.

Artikel-id: SLN286221

Laatste wijzigingsdatum: 05-04-2017 10:15