Dockingopties voor de Dell Venue 11 Pro 5130

Er zijn drie verschillende optionele docking-opties beschikbaar voor de Dell Venue 11 Pro.

Desktop Dock

Het desktop-dockingstation wordt van stroom voorzien door de voedingsadapter die is meegeleverd met de tablet en voegt extra aansluitingsopties aan de tablet toe.

1. Stroomaansluiting
  2. USB 3.0-connector
  3. Netwerkconnector
  4. HDMI-connector
  5. DisplayPort-connector

Plaats de tablet in de connectors en sluit de voedingsadapter aan op de stroomaansluiting op de achterzijde.

Mobile Keyboard Dock

Het mobile keyboard dock biedt een volledig functioneel draagbaar toetsenbord met touchpad.
  1. Als u de tablet aan het mobile keyboard dock wilt koppelen, sluit u de tablet aan op de connector op het toetsenbord.

2. Open vervolgens de tablet door de voorkant omhoog te klappen en schakel de tablet daarna op de gewone wijze in.

3. Als u de tablet wilt loskoppelen van het toetsenboard, drukt u op de knop en laat u deze weer los.

Thin Travel Keyboard

Het thin travel keyboard is een lichtgewicht toetsenbord waarmee u ruimte bespaart.

1. Leg het thin travel keyboard plat op een bureau of tafel en sluit vervolgens de tablet aan op de connectors.

2. Vouw de klep van het toetsenbord omhoog in de ondersteunende stand.

Artikel-id: SLN287173

Laatste wijzigingsdatum: 12-02-2014 00:00