How to Find the User Manual for your Dell Projector (De gebruikershandleiding vinden voor uw Dell projector)

Dit artikel bevat informatie over het vinden van de gebruikershandleiding voor installatie en gebruik van uw Dell projector.

1. Blader naar de pagina Dell Handleidingen.

2. Bij Voer een servicetag in voert u de servicetag van uw Dell projector in en klikt u op Verzenden.
    Opmerking: Meer informatie over het opzoeken van de servicetag van uw Dell projector vindt u in het Dell Knowledge Base-artikel Wat is een servicetag en waar vind ik deze?.

Als de servicetag niet beschikbaar is:
    1. Klik op Kies uit alle producten.
    2. Klik op Monitoren en projectoren.
    3. Klik op Projectoren.
    4. Selecteer het model van uw projector (het modelnummer van uw projector kunt u vinden aan de voorzijde).

3. Klik op Handleidingen.

4. Klik op PDF rechts van de handleiding die u nodig hebt.
    Opmerking: U kunt een PDF-lezer (zoals Acrobat Reader) gratis downloaden van Adobe

Artikel-id: SLN268380

Laatste wijzigingsdatum: 04-05-2018 19:46