Performing a Soft or Hard Reset on a Dell™ Axim™ - KB Article - 276885

Reasons to Perform a Soft Reset

• The Axim is experiencing problems.
  • The Axim is locking up, or the screen freezes.
  • The Axim does not synchronize with a computer.
  • A reboot is needed after a software or settings change.

Een Soft Reset uitvoeren op de Dell™ Axim™

Kennisgeving:
Door de soft reset wordt de Axim opnieuw opgestart. Wanneer er op dat moment een bestand is geopend, kan dit verloren gaan. Alle opgeslagen gegevens en programma's worden echter behouden.

1. Zet de Axim aan.

2. Druk met de stylus op de Reset-knop tot u een klikgeluid hoort. Zie Afbeelding 1, Afbeelding 2, of Afbeelding 3 voor de locatie van de Reset-knop op de Axim-modellen.

Afbeelding 1: Reset-
knop op de Axim 5

Afbeelding 2: Reset-knop op de
Axim 3 en 30

Afbeelding 3: Reset-knop op de
Axim 50 en 51

Reasons to Perform a Hard Reset on a Dell™ Axim™

• You want to delete all stored data.
  • You forget your password and need to clear it.
  • The Axim is experiencing problems and you have already performed a soft reset.

Een harde reset uitvoeren op de Dell™ Axim™

Kennisgeving:
Wanneer u op de Axim een harde reset uitvoert, worden alle gegevens gewist. Maak een back-up van alle gegevens die u wilt bewaren.

1. Schakel de Axim in en druk de Reset-knop in tot deze klikt (Afbeelding 1).

2. Druk de aan/uit-knop in.

3. Laat de Reset-knop los.

4. Laat de aan/uit-knop los.

5. Druk op de knop Contacts (Contactpersonen) om de fabrieksinstellingen van de Axim te herstellen als u de aanwijzing op het scherm ziet staan. U kunt ook op de knop Mail (E-mail) drukken als u het resetproces moet annuleren (Afbeelding 2).

Afbeelding 1: Axim Reset-knop (van links naar rechts: Axim 5, Axim 3 en 30, Axim 50 en 51)

Afbeelding 2: Knoppen Contacts en E-mail (van links naar rechts: Axim 5, Axim 3 en 30, Axim 50 en 51)

Nummers verwijzen naar bovenstaande afbeeldingen:
Knop Contacts (Contactpersonen)
Knop E-mail

Dell™ Axim™ - aanvullende informatie

Opties voor productondersteuning

Klik voor meer hulp bij probleemoplossing op een van onderstaande opties.

Dell Community Forum - Dell Axim bulletin boards

Hier krijgt u antwoord van Dell-klanten die elkaar helpen.
E-mail verzenden naar Dell
U kunt per e-mail communiceren met een vertegenwoordiger van Dell.

Quick Tips worden gepubliceerd door de Dell Support Professionals die dagelijks problemen oplossen.   Om snelle publicatie mogelijk te maken, bevatten Quick Tips wellicht alleen gedeeltelijke oplossingen of tijdelijke oplossingen waaraan nog wordt gewerkt of waarvan nog nader moet worden bewezen dat er een probleem mee wordt opgelost.  Quick Tips zijn niet door Dell gecontroleerd, gevalideerd of goedgekeurd en dienen met de nodige voorzichtigheid te worden gebruikt. Dell is niet aansprakelijk voor verliezen, waaronder maar niet beperkt tot gegevensverlies en winst- of omzetderving, waarmee gebruikers kunnen worden geconfronteerd door het volgen van procedures of adviezen die worden beschreven in de Quick Tips.

Artikel-id: SLN109003

Laatste wijzigingsdatum: 07-12-2010 00:00