Knowledge Base

Gebruikers van een Dell XPS 10 tablet kunnen soms geen toegang krijgen tot aangepaste energiebeheerschema's in het Windows RT Mobiliteitscentrum


Samenvatting van het artikel: Dit artikel behandelt het probleem dat gebruikers van een Dell XPS 10 tablet soms geen toegang kunnen krijgen tot aangepaste energiebeheerschema's in het Windows 8/RT Mobiliteitscentrum.


Probleem:
Gebruikers van een Dell XPS 10 tablet kunnen ondervinden dat ze geen toegang kunnen krijgen tot aangepaste energiebeheerschema's in het Windows 8/RT Mobiliteitscentrum.

Discussie:
Een gebruiker heeft een aangepast energiebeheerschema (Configuratiescherm > Energie) gemaakt, maar dit wordt in Energiebeheer in het Windows Mobiliteitscentrum niet als ingeschakelde optie weergegeven. Bij de standaardopties onder Energiebeheer in het Configuratiescherm kan de optie alsnog worden ingeschakeld.

Oplossing:
Dit is een bekend Microsoft-probleem dat zich op alle apparaten met Windows 8/RT kan voordoen. Een oplossing wordt de komende weken aangeboden via het Microsoft Update-proces. 


Artikel-id: SLN128786

Laatste wijzigingsdatum: 06-03-2013 00:00


Beoordeel dit artikel

Nauwkeurig
Nuttig
Eenvoudig te begrijpen
Was dit artikel nuttig?
Ja Nee
Stuur ons feedback
Opmerkingen mogen geen speciale tekens bevatten: <>() \
Excuses, ons feedbacksysteem is momenteel offline. Probeert u het later nog eens.

Hartelijk dank voor uw feedback.