Bestands- en printerdeling instellen

Klik in de lijst hieronder op het besturingssysteem dat is geïnstalleerd op uw nieuwste computer(s).

Opmerking: Als u een andere computer gebruikt en wilt weten welk besturingssysteem is geïnstalleerd op de computer waarop u bestands- en printerdeling probeert in te stellen, houd dan de toets met het Windows-logo ingedrukt en druk daarna op de toets of (op laptops kan het nodig zijn om de toets ingedrukt te houden voordat u op Pause of Break drukt). Het venster Systeemeigenschappen wordt geopend en in dit venster wordt het besturingssysteem vermeld.
Bepaalde nieuwere laptops hebben geen toets <Pause> of <Break> meer.

Artikel-id: SLN290035

Laatste wijzigingsdatum: 15-02-2017 15:28