Veelvoorkomende problemen met Windows 7 Professional

Samenvatting van het artikel: Dit artikel bevat een lijst van veelgestelde vragen en onderwerpen over Windows 7 Professional

Inhoudsopgave:

1. Computer loopt vast
  2. Vragen over activering
  3. Wachtwoordproblemen oplossen
  4. Werken met systeemherstel
  5. Videoproblemen
  6. Windows 7 Service Pack 1
  7. Draadloze netwerken voor bedrijven

1. Computer loopt vast

In dit artikel vindt u stappen voor het oplossen van fouten en vastlopen in Windows 7.

"Microsoft Windows loopt vast, blijft hangen of er treedt een fout op"

2. Vragen over activering

Dit Microsoft-artikel geeft antwoord op fundamentele vragen over het activeren van Windows 7.

"Windows 7 activeren: veelgestelde vragen"

3. Wachtwoordproblemen oplossen

Dit artikel gaat over het oplossen van wachtwoordproblemen in Windows 7.

"Wachtwoordproblemen oplossen in Windows 7"

4. Werken met systeemherstel

In dit artikel wordt beschreven hoe systeemherstel werkt.

"Wat is systeemherstel?"

5. Videoproblemen

In dit artikel vindt u verschillende videoproblemen en hoe u deze kunt oplossen.

"Problemen met desktopmonitor of laptopscherm"

6. Windows 7 Service Pack 1

In dit artikel worden diverse vragen over Windows 7 en Windows Server 2008 Service Pack 1 beantwoord.

"Windows 7 en Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 - veelgestelde vragen"

7. Draadloze netwerken voor bedrijven

Dit artikel bevat koppelingen naar andere artikelen over het instellen van draadloze netwerken en het oplossen van problemen met draadloze netwerken in Windows 7.

"Draadloze netwerken voor bedrijven voor Windows 7"

Artikel-id: SLN144877

Laatste wijzigingsdatum: 21-08-2017 07:34