Windows Live - veelgestelde vragen (FAQ)

Samenvatting van het artikel: Dit artikel verschaft basisinformatie over Windows Live. U leest hoe u het product installeert en verwijdert, en krijgt antwoorden op veelgestelde vragen.
Inhoudsopgave:
  1. Wat is Windows Live?
  2. Windows Live installeren en verwijderen
  3. Veelgestelde vragen over Windows Live

Onderwerp 1: Wat is Windows Live?

Windows Live™ is een reeks gratis softwaretoepassingen en internetservices voor communicatie en het delen van bestanden. Met Windows Live kunt u uw digitale bestanden integreren, delen en openen vanaf elke pc, telefoon of ander apparaat met internettoegang. Denk hierbij aan contactpersonen, e-mailaccounts, profielen, foto's, bestanden, agenda's, muziek, games, inkomende of uitgaande meldingen.

• Windows Live Essentials
  • Windows Live Search
  • Windows Live Toolbar
  • MSN-portal (met zoekvak)
  • Windows Live Mail
  • Windows Live Messenger
  • Windows Live Photo Gallery
  • Windows Live Movie Maker
  • Windows Live Writer (voor het maken en publiceren van blogs)
  • Microsoft Silverlight (voor video- en fotoweergave)

Onderwerp 2: Windows Live installeren en verwijderen

Installatie:

Als u Windows Live wilt downloaden en installeren, ga dan naar de website Windows Live Essentials en klik op Nu downloaden.

Na een opstartscherm wordt het scherm met de Serviceovereenkomst weergegeven. Klik op Accepteren om verder te gaan met de installatie.

Op het volgende scherm kunt u de programma's kiezen die u wilt installeren. Controleer of er een vinkje staat naast de toepassingen die u wilt installeren.

Op de volgende schermen kunt u de voortgang van de installatie volgen. Er verschijnt ook een optie waarmee u een Windows Live-account kunt maken. Wanneer de installatie is voltooid, wordt Windows Live Messenger geopend op het bureaublad.

Verwijderen

Windows Live kan worden verwijderd met behulp van de instructies in het Microsoft Windows Live Essentials Help Center

Onderwerp 3: Veelgestelde vragen over Windows Live

Hoe kan ik mijn e-mail instellen in Windows Live Mail?

Artikel-id: SLN144898

Laatste wijzigingsdatum: 05-07-2012 00:00