Knowledge Base

Dell Support Center-melding voor diagnostische functies - KB Article - 365834
Dell Support Center-melding: diagnostiek - meer informatie

Dell streeft ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen of deze te overtreffen. Wij willen het gemakkelijker voor u maken om oplossingen voor veelvoorkomende problemen te vinden. De "Meer informatie"-meldingen bieden deze oplossingen aan en duiden niet op een probleem met uw computer.

Als u een probleem met de diagnostiek hebt, klik dan hier om naar de oplossing te gaan. Een koppeling naar de oplossing blijft aanwezig in uw Dell Support Center-melding tot u deze verwijdert.

Bezoek onze supportsite op support.dell.com als u aanvullende technische support nodig hebt. 

Quick Tips worden gepubliceerd door de Dell Support Professionals die dagelijks problemen oplossen.   Om snelle publicatie mogelijk te maken, bevatten Quick Tips wellicht alleen gedeeltelijke oplossingen of tijdelijke oplossingen waaraan nog wordt gewerkt of waarvan nog nader moet worden bewezen dat er een probleem mee wordt opgelost.  Quick Tips zijn niet door Dell gecontroleerd, gevalideerd of goedgekeurd en dienen met de nodige voorzichtigheid te worden gebruikt. Dell is niet aansprakelijk voor verliezen, waaronder maar niet beperkt tot gegevensverlies en winst- of omzetderving, waarmee gebruikers kunnen worden geconfronteerd door het volgen van procedures of adviezen die worden beschreven in de Quick Tips.

Artikel-id: SLN289813

Laatste wijzigingsdatum: 25-10-2010 00:00


Beoordeel dit artikel

Nauwkeurig
Nuttig
Eenvoudig te begrijpen
Was dit artikel nuttig?
Ja Nee
Stuur ons feedback
Opmerkingen mogen geen speciale tekens bevatten: <>() \
Excuses, ons feedbacksysteem is momenteel offline. Probeert u het later nog eens.

Hartelijk dank voor uw feedback.