Alienware 13 R2, 15 R2 en 17 R3: Lcd-beeldscherm toont vervormingen tijdens het gamen

Alienware 13 R2, 15 R2 en 17 R3
Lcd-beeldscherm toont vervormingen tijdens het gamen

Dit artikel laat zien hoe u problemen met lcd-vervorming, lijnen, beeldflikkering en BSOD met de Alienware 13 R2, 15 R2 en 17 R3 tijdens het gamen, kunt oplossen.

Ondersteunde systemen:

Alienware 13 R2   Alienware 15 R2   Alienware 17 R3

Wat is er aan de hand?

Soms kan de gebruiker een vervorming of vertraging in de game zien tijdens het gamen.

Dit kan gebeuren op systemen met Windows 8.1 en Windows 10 met AMD of NVIDIA videokaarten

Oplossing

1. Download het nieuwste BIOS vanaf onze Driverspagina en voer dit uit

2. Verwijder de Intel HD Graphics driver en de NVIDIA Graphics driver

3. Download en installeer de Intel HD Graphics driver (versie 20.19.15.4390, A07 of hoger) vanaf onze Driverspagina

4. Download en installeer de nieuwste AMD of NVIDIA GeForce drivers

• Ga voor AMD drivers naar onze Driverspagina

U kunt de nieuwste versie op amd.com gebruiken, maar als deze driver problemen veroorzaakt, gebruikt u de driver op onze Driverspagina

• Voor NVIDIA drivers downloadt u de nieuwste versie op nvidia.com

Terug naar boven

Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Bereik onze experts via:

Twitter   AlienwareServices   Facebook   Alienware Arena

Quick Tips worden gepubliceerd door de Dell Support Professionals die dagelijks problemen oplossen.   Om snelle publicatie mogelijk te maken, bevatten Quick Tips wellicht alleen gedeeltelijke oplossingen of tijdelijke oplossingen waaraan nog wordt gewerkt of waarvan nog nader moet worden bewezen dat er een probleem mee wordt opgelost.  Quick Tips zijn niet door Dell gecontroleerd, gevalideerd of goedgekeurd en dienen met de nodige voorzichtigheid te worden gebruikt. Dell is niet aansprakelijk voor verliezen, waaronder maar niet beperkt tot gegevensverlies en winst- of omzetderving, waarmee gebruikers kunnen worden geconfronteerd door het volgen van procedures of adviezen die worden beschreven in de Quick Tips.

Artikel-id: SLN300499

Laatste wijzigingsdatum: 05-05-2016 00:16