Tastatur, berøringsplade eller mus fungerer ikke korrekt

Oplysningerne i denne artikel er blevet opdelt i tre separate artikler for at gøre det lettere at finde oplysninger og fejlfindingstrin.

Se følgende artikler i Dell Knowledge Base for at få oplysninger om brug eller fejlfinding af mus, tastatur eller berøringsplade.

Hvis berøringsskærmen ikke virker korrekt på din notebook eller tablet med Windows 7, 8 (8.1) eller 10, henvises du til nedenstående artikel fra Dell Knowledge Base, der kan hjælpe dig med at løse de problemer, du har.

Artikelnummer: SLN115351

Sidste ændringsdato: 05.07.2017 08.53