• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Sådan foretager du fejlfinding af problemer med inkjet-blækpatroner på din Dell-printer

Oversigt: Løsning af printeren, der ikke genkender blækpatronerne med blækpatroner (justering, manglende og ikke understøttet) eller udskriver kun med en farve.

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold

Symptomer

Indholdsfortegnelse:

1. Kontroller, at blækpatronerne er de korrekte, og at de ikke er blevet genopfyldt
  2. Kontroller, at emballagetapen er fjernet fra blækpatronen
  3. Kontroller, at blækpatronerne er installerede på de rigtige pladser
  4. Sørg for, at udskriftsindstillingerne er angivet til at bruge al tilgængelig blæk
  5. Udfør en Power On Reset på printeren

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan man løser et problem med, at printeren ikke genkender blækpatronerne eller kun udskriver i én farve. Fejlmeddelelser kan for eksempel være Cartridge Alignment (Justering af blækpatroner), Cartridge Error (Blækpatronfejl), Cartridge Missing (Manglende blækpatron) eller Unsupported Cartridge (Blækpatron understøttes ikke).

1: Kontroller, at blækpatronerne er de korrekte, og at de ikke er blevet genopfyldt

Dell anbefaler, at man ikke bruger genopfyldte blækpatroner eller patroner fra tredjeparter. Disse patroner kan være skadelige for printeren.

Hvis du vil kontrollere, at patronerne er Dell-mærkede, skal du tage patronerne ud af printeren og kigge på toppen. Kontroller, at ordet Dell er præget på patronens yderside (Figur 1). Du kan finde flere oplysninger om at identificere de korrekte printerpatroner i onlinebrugervejledningen.

SLN148926_en_US__1I_printer_Dell_branded_inkjet_cartridges_BD_v1
Figur 1: Dell-mærkede blækpatroner

Bemærk: Bemærk: Printerne 725 og 810 har kun én blækpatron.

Tilbage til toppen

2: Kontroller, at emballagetapen er fjernet fra blækpatronen

Bemærk: Bemærk: Blækpatronerne er i positionen op/påfyldning, med mindre printeren arbejder.
  1. Sørg for, at printeren er tændt.

• Løft dækslet på printerens forside.

• Klem på flapperne på patrondækslerne, og løft dækslerne op.
    Patronerne popper op, når dækslerne er helt løftede.

• Fjern patronerne.

• Undersøg og fjern evt. resterende blåt emballagetape fra blækpatronen.

• Ryst Dell Series-patronerne, før du isætter dem igen.

• Geninstaller patronerne.

• Sørg for, at tappen er placeret korrekt (Figur 2).
    SLN148926_en_US__2I_printer_Dell_branded_inkjet_cartridges_proper_insertion_lip_BD_v1
    Figur 2: Placering af blækpatron LIP

• Klik dækslerne på.

• Luk dækslet på printerens forside.
Tilbage til toppen

3: Kontroller, at blækpatronerne er installerede på de rigtige pladser

Dell All-In-One-printerne har to separate blækrum, som ikke kan byttes om. Den sorte blækpatron kan ikke bruges på pladsen til farveblækpatronen eller omvendt.

1. Tænd printeren.
  2. Løft dækslet på printerens forside, så blækpatronholderen flytter hen til midten.

3. Undersøg blækpatronerne for at sikre, at den sorte blækpatron er indsat i det venstre blækrum, og farveblækpatronen er indsat i det højre blækrum.

Bemærk: Bemærk: Hvis blækpatronerne ikke sidder på deres rette plads, skal du forsigtigt fjerne blækpatronerne og genindsætte dem på de rigtige pladser. Sørg for, at tappen er placeret korrekt (Figur 3).
    SLN148926_en_US__2I_printer_Dell_branded_inkjet_cartridges_proper_insertion_lip_BD_v1
    Figur 3: Placering af blækpatron LIP
  4. Luk dækslet på printerens forside.

Tilbage til toppen

4: Sørg for, at udskriftsindstillingerne er angivet til at bruge al tilgængelig blæk

Klik på det operativsystem, som findes på computeren, på listen nedenfor.

Windows 10

1. Skriv Enheder og printere i feltet Søg (Kontrolpanel).

2. Tryk og hold nede, eller højreklik på printeren for at åbne menuen Indstillinger.

3. Tryk eller klik på Udskriftsindstillinger.

4. Vælg Udskriv med alt tilgængeligt blæk i nederste højre hjørne.

5. Tryk eller klik på OK.

Windows 8

1. Placer musemarkøren i øverste højre hjørne af skærmen for at åbne menulinjen.

2. Klik på menuelementet Søg, og indtast Kontrolpanel i søgefeltet.

3. Klik på appen Kontrolpanel.

4. På rullelisten Vis efter skal du vælge Kategori.

5. Under Hardware og lyd skal du klikke påVis enheder og printere.

6. Højreklik på printeren for at åbne menuen Indstillinger.

7. Klik på Udskriftsindstillinger.

8. Vælg Udskriv med alt tilgængeligt blæk i nederste højre hjørne.

9. Klik på OK.

Windows 7

1. Klik på Start.

2. Klik på Enheder og printere.

3. Højreklik på printeren.

4. Vælg Udskriftsindstillinger.

5. Sørg for, at Udskriv med alt tilgængeligt blæk er valgt (nederste højre hjørne).

6. Klik på OK .

Windows Vista

1. Klik på Start.

2. Klik på Kontrolpanel.

3. Klik på Printer eller Printere.

4. Højreklik på printeren.

5. Vælg Udskriftsindstillinger.

6. Sørg for, at Udskriv med alt tilgængeligt blæk er valgt (nederste højre hjørne).

7. Klik på OK .

Windows XP

Udfør følgende trin for at afinstallere Dell Webcam Central-softwaren:

1. Klik på knappen Start.

2. Klik på Printere og faxenheder.

3. Højreklik på printeren.

4. Vælg Udskriftsindstillinger.

5. Sørg for, at Udskriv med alt tilgængeligt blæk er valgt (nederste højre hjørne).

6. Klik på OK .

5: Udfør en Power On Reset på printeren

1. Sluk printeren.

2. Afbryd strøm- og datakablerne fra printeren.

3. Vent mindst fem sekunder.

4. Tilslut strøm- og datakablerne til printeren igen.

5. Tænd printeren.

Tilbage til toppen

Egenskaber for artikel

Berørt produkt
Dell 720 Color Printer, Dell 725 Personal Inkjet Printer, Dell 810 All In One Inkjet Printer, Dell A920 All In One Personal Printer, Dell 922 All In One Photo Printer, Dell 924 All-in-One Photo Printer, Dell 926 All In One Inkjet Printer , Dell 928 All In One Inkjet Printer, Dell A940 All In One Personal Printer, Dell 942 All In One Inkjet Printer, Dell 944 All In One Inkjet Printer, Dell 946 All In One Printer, Dell 948 All In One Printer, Dell 948w All In One Photo Printer, Dell A960 All In One Personal Printer, Dell 962 All In One Photo Printer, Dell 964 All In One Photo Printer, Dell 966 All In One Inkjet Printer, Dell 968 All In One Photo Printer, Dell 968w All In One Wireless Photo Printer, Dell J740 Personal Inkjet Printer, Dell P513w All In One Photo Printer, Dell P703w All In One Photo Printer, Dell P713w All In One Photo Printer, Dell V105 All In One Inkjet Printer, Dell V305 All In One Inkjet Printer, Dell V305w All In One Wireless Inkjet Printer, Dell V313 All In One Inkjet Printer, Dell V313w All In One Wireless Inkjet Printer, Dell V505 All In One Inkjet Printer, Dell V515w All In One Wireless Inkjet Printer, Dell V715w All In One Wireless Inkjet Printer ...
Sidste udgivelsesdato

19 dec. 2022