Lynvejledning til Alienware Command Center

Alienware Arena Beskrivelse   Denne artikel forklarer, hvad Alienware Command Center er, og hvordan du foretager fejlfinding af almindelige problemer

Understøttede systemer:

Alle Alienware-systemer

Indholdsfortegnelse

1. Hvad er Alienware Command Center?
  2. Funktionsmatrix for Command Center
  3. Fejlfinding

1. Hvad er Alienware Command Center?

Alienware Command Center er en eksklusiv software, der er integreret i et enkelt, brugervenligt grænsefladeprogram udviklet til styring af din Alienware Computer. Det er forudinstalleret på dit system.

Der er en version af Command Center til hvert Alienware-system. Download den korrekte version til dit system ved at besøg vores side med drivere

Klik på de enkelte apps nedenfor for at få mere at vide.

Med AlienFX kan du vælge mellem et bredt udvalg af farver og overgangseffekter på tværs af flere forskellige zoner på computeren.

Video: Alien FX Editor How To guide for your Alienware system (kun på engelsk)

AlienFusion giver dig adgang til Alienwares strømstyringsfunktioner, så kan du beslutte, hvornår du har brug for maksimal ydeevne, eller hvornår du kan nedskalere hverdagsprogrammer og dermed forøge energieffektiviteten og batteritiden for bærbare pc'er.

Med AlienAdrenaline får du adgang til:
  • Spiltilstand: Opret profiler for hver af dine spil for at ændre systembelysningen, åbn VoIP-programmer, start overvågningsprogrammer og mange andre funktioner automatisk, når du starter dit spil.

• Overvågning af ydeevnen: Se statistikker i realtid for din CPU, hukommelse, grafikkort og wLAN, og registrer dem i baggrunden for at gennemgå systemets ydeevne.

• Alienware Graphics Amplifier (kun for udvalgte systemer): På systemer, der understøtter Alienware Graphics Amplifier, vil du kunne se forbindelsesstatus samt konfigurere systemets funktionsmåder, når du slår Alienware Graphics Amplifier fra.

Video: How to Use the Game Mode on AlienAdrenaline (kun på engelsk)

Video: Alienware: Video Stress Test (kun på engelsk)

AlienTouch lader dig ændre Touchpad-indstillingerne på din bærbare pc med Alienware. Funktionerne Tryk, Følsomhed og Virtual Scrolling er tilgængelige i AlienTouch.

Vigtigt: AlienTouch er kun tilgængeligt på følgende systemer:

Alienware 18   Alienware 17 R1   Alienware 14   Alienware M17x (alle)
Alienware M18x (alle)   Alienware M14x (alle)   Alienware M15x   Alienware M11x (alle)

AlienTactX lader dig ændre indstillingerne for makrotasterne* . TactX-vinduet lader dig ændre farvetemaet til makrotasterne og angive genvejsindstillinger.

Vigtigt: AlienTactX er kun tilgængeligt på følgende systemer:

Alienware 17 (alle)   Alienware 15 (alle)   Alienware 18   Alienware M18x (alle)

Video: Alienware: makrotaster

Varmestyring findes på udvalgte stationære pc-systemer med Alienware og giver dig adgang til din Alienwares administrationskontroller til varmestyring, så du kan overvåge termisk status, justere termisk styring af systemets ventilatorer og status til aktiv ventilation.

Video: How to Use the Manual Mode for the Thermal Controls (kun på engelsk)

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i Alienware Area-51 R2 og gør det muligt at overvåge CPU, DRAM og profilen Overclocking.

Video: Area 51 R2 Factory Overclocking Settings (kun på engelsk)

AlienSense er et program til ansigtsgenkendelse, som gør det muligt at logge på din computer via ansigtsgenkendelse og konfigurere andre funktioner som f.eks. skift af brugere og låse systemet, når du er væk.

Vigtigt: AlienSense er kun tilgængelig på Alienware M17x R1, Alienware M15x og Alienware M11x R1

Klik her for yderligere oplysninger om AlienSense

Tilbage til toppen

2. Funktionsmatrix for Command Center

System Alien
FX
Alien
Fusion
Alien
Adrenaline
Alien
Touch
Alien
TactX
Varme-
styring
OC
Controls
Alien
Sense
Aurora R5 J J J     J J
Area 51 R2 J J J     J J
ALPHA / Steam Machine J J J
Alienware 17 (R2/R3/R4) J J J   J
Alienware 15 (alle) J J J   J
Alienware 13 (alle) J J J
X51 (alle) J J J
Aurora (R3/R4) J J J     J
Alienware 18 J J J J J
Alienware 17 R1 J J J J J
Alienware 14 J J J J
Alienware M17x (R3/R4) J J   J
Alienware M18x (alle) J J   J J
Alienware M14x (alle) J J   J
Alienware M11x (R2/R3) J J   J
Alienware M17x R2 J J   J
Alienware M17x R1 J J   J       J
Alienware M15x J J   J       J
Alienware M11x R1 J J   J       J
Aurora (R1/R2) J J
Area51 R1 J J

Tilbage til toppen

3. Fejlfinding

Alienware Command Center kan stoppe med at fungere som forventet efter nylige software- eller hardwareændringer, f.eks. en Windows- eller driveropdatering. Hvis dette sker, anbefales det, at:

• Fjerne al strøm fra computeren. Denne proces består i følgende:

• Sluk for computeren
    • Fjern strømkabel og batteri (bærbare pc'er)
    • Tryk på strømknappen, og hold den nede i ca. 20 sekunder (computeren forventes ikke at tænde)
    • Isæt strømkablet igen.
    • Tænd systemet
  • Opdater computerens BIOS til den seneste version fra vores side med drivere

• Afinstaller og geninstaller Alienware Command Center-softwaren ved at følge instruktionerne i vores artikel How to Remove and Reinstall the Alienware Command Center (Sådan fjerner og geninstallerer du Alienware Command Center).

Video: Alienware: Geninstaller Alienware Command Center

Nedtonet eller ingen lys

Gå først til proceslinjeikonet for AlienxFX, og sørg for, at disse indstillinger er markeret:

• Dæmp belyste zoner
  • Lad statuszoner være tændt under Bliv mørk.

Bemærk: Bemærk: Hvis du vælger indstillingen "Bliv mørk", skal du være opmærksom på, at alt systemets lys slukkes. Det betyder, at hvis du vil aktivere alt lys igen, skal du vælge indstillingen "Tænd lys".

Hvis du allerede har gjort det, og problemet fortætter, skal du køre AlienFX Tester som vist i følgende video:

Video: Test your system lights using the AlienFX Tester (kun på engelsk)

Hvis AlienFX Tester fungerer fint:

• Afinstaller Alienware Command Center-softwaren ved at følge instruktionerne i vores artikel How to Remove and Reinstall the Alienware Command Center (Sådan fjerner og geninstallerer du Alienware Command Center).

• Kun for Windows 7:

• Fjern .NET Framework 3.5, 4.0 og 4.5.
    • Genstart computeren.
    • Installer .NET Framework 3.5 og 4.5 . Du kan hente dem her.
  • Download den nyeste version af Alienware Command Center fra vores side med drivere

• Hvis problemet vedvarer, skal du gå til "Kontrolpanel", "Programmer og funktioner" og vælge at fjerne Command Center. Når installationen indlæses, skal du køre funktionen "Reparer". Dette vil afhjælpe eventuelle softwarefejl i AlienFX-firmware under installation.

Tilbage til toppen

Twitter   Alienware Services   Facebook   Alienware Arena   Alienware Arena

Indholdet i Quick Tips bliver offentliggjort på egen hånd af professionelle fra Dell Support, der løser problemer på daglig basis. For at opnå en hurtig offentliggørelse fremstiller Quick Tips muligvis kun delvise løsninger eller foranstaltninger, der stadig er ved at blive udarbejdet eller kræver yderligere beviser for at kunne løse et problem. Derfor er Quick Tips ikke blevet gennemset, valideret eller godkendt af Dell og skal derfor anvendes med passende varsomhed. Dell kan ikke drages til ansvar for tab, herunder, men ikke begrænset til, tab af data, tab af fortjeneste eller indtægtstab, som kunder pådrager sig ved at følge procedurer eller råd, der fremgår i Quick Tips.

Artikelnummer: SLN128904

Sidste ændringsdato: 20.03.2017 18.15